Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?
Gaunt:
polecam ja tak nawalałem hurkiem i sacrilege jeszcze :D
piekielnie denerwujące
MiltisUmbrae:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 28, 2012, 00:09:08 ---Należało Ci się za orbitowanie w Cynabalu... zresztą, spojrzałem na Twój fit, potem zobaczyłem jeszcze vagasa z invulem i jaguara na SPR-ach... i nie mam więcej pytań :P
--- Koniec cytatu ---
No to zmartwię Cię Sokole - Vagas był na invu bo mi brakowało PG na standardowy fit, ale sprawdzał się równie dobrze.
Jaguarach na SPR to zły fit trolololo http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=Alex+Medvedov#losses - wybacz Sokół że wolę opierać się na fitach osób bardziej doświadczonych...
SokoleOko:
Ok, może SPR Jaguar to jakiś tajemniczy WTFPWNmobile w lolsecu, ale ten Cynabal? Poświęcić pół tanka, żeby mieć small cap booster? Orbitujesz nim na MWD czy co?
Cynabalem spokojnie można przelecieć 200 km na MWD bez żadnych cap boosterów.
Isengrim:
Sadzac po lossach tego kolesia, ktorego Milicjant wkleiles, to nie bardzo jest sie czym chwalic, gosc traci te SPR Jaguary solo przeciwko Dramielom. Tru pr0 pvper.
Nitefish:
Wniosek z tej dyskusji jest taki - każdy lata tym czym lubi mimo że dla innych może się to wydawać kontrowersyjne.
Tu mi się przypomina cynabal na artach, który najpierw był wyśmiewany ale jak się potem okazało to koks setup jeśli się umie go używać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej