Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

<< < (15/51) > >>

Theronth:

--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 27, 2012, 20:50:19 ---a Tobie o co chodzi ?
jakies osobiste doswiadczenia z WBR ? Moze sie podziel i uswiadom, bo nie znam przyczyny dla ktorej mnie obrazasz.

--- Koniec cytatu ---
Byłem w SoTF i wiem jak WBR operuje.

Nitefish:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 28, 2012, 00:09:08 ---Należało Ci się za orbitowanie w Cynabalu... zresztą, spojrzałem na Twój fit, potem zobaczyłem jeszcze vagasa z invulem i jaguara na SPR-ach... i nie mam więcej pytań :P

--- Koniec cytatu ---

Soko, Ty latałeś w vagasach z cloakiem i  jakoś dobrze było więc czemu się przypierdzielasz?

Theronth:

--- Cytat: Nitefish w Czerwiec 28, 2012, 02:33:30 ---Soko, Ty latałeś w vagasach z cloakiem i  jakoś dobrze było więc czemu się przypierdzielasz?

--- Koniec cytatu ---
To jest coś złego w cloaku na vagasie?

Ashri:
MiltisUmbrae musisz zacząć być podły w tej grze bo inaczej zawsze będziesz pokrzywdzony.
kiedys to w milicji za samo flashowanie mogli cię rąbnąć i często tak się zdarzało
potem milicja się spiraciła, no i graja jak piraty to co się dziwisz że cię utłukli?
tłusty cel taki cynabal w erze trasher blobów, dałeś im wygodny pretekst i pole manewru.

a wolfbrige to miał 2 tytany już dawno słabi to oni nie są, polskie "comunity" by im rady nie dało

~ life begin below level -18 ~

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Theronth w Czerwiec 28, 2012, 05:03:41 ---To jest coś złego w cloaku na vagasie?

--- Koniec cytatu ---

Vagas w cloaku to elitarna bron samotnych kosmicznych bohaterow, przypominajaca troche miecz swietlny Jedi - niesamowicie trudny w obsludze, przez wiekszosc niewtajemniczonych uwazany wrecz za archaiczny, ale kiedy sie umie dobrze nim poslugiwac, to moze dokonac cudow, sam przeciw wszystkim daleko na tylach wroga. Polecam, bo to jedno z najfajniejszych solo pvp jakie mozna osiagnac w eve, trzeba tylko wiedziec co sie robi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej