Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?
Theronth:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Czerwiec 27, 2012, 19:47:47 ---No własnie tak to powinno wyglądać, nawet mógłbym im oddać kasę za tego durnego thoraxa bo to grosze są, ale nie oni wolą strzelać, prawdę mówiąc wolałbym już z matarami we flocie lecieć bo z ich strony przynajmniej bym się tego spodziewał.
--- Koniec cytatu ---
> Fagbrigade
Gaunt:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Czerwiec 27, 2012, 19:47:47 ---No własnie tak to powinno wyglądać, nawet mógłbym im oddać kasę za tego durnego thoraxa bo to grosze są, ale nie oni wolą strzelać, prawdę mówiąc wolałbym już z matarami we flocie lecieć bo z ich strony przynajmniej bym się tego spodziewał.
Dobra na tym konkretnym przykładzie - jest sobie czerowny thorax chce zabić go cynabalem, możliwe konsekwencje ? No nie wiem, cyno dla JEGO korpa, ludzie z JEGO korpa wskoczą i zwarpią na mnie albo założa mi długie weby i scramble. Logicznie myślący człowiek raczej zakładałby coś takiego, a tu psikus bo Twoja własna milicja jeszcze może Ci się zwalić na łeb. Swoją drogą spytaj sie FG czy innego pajaca czy można strzelać do blue waszych blue , bo może tego też nie wolno całej amarrskiej milicji robić...
--- Koniec cytatu ---
ale to na 0 byłeś na tym thoraxie? :D
RobekPL:
--- Cytat: Theronth w Czerwiec 27, 2012, 19:51:53 ---> Fagbrigade
--- Koniec cytatu ---
a Tobie o co chodzi ?
jakies osobiste doswiadczenia z WBR ? Moze sie podziel i uswiadom, bo nie znam przyczyny dla ktorej mnie obrazasz.
MiltisUmbrae:
Nie no orbitowałem go ;P Ale w międzyczasie podbił WBR rupiec do mnie i założył mi weba i scrambla...
RobekPL:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Czerwiec 27, 2012, 19:47:47 --- Logicznie myślący człowiek raczej zakładałby coś takiego, a tu psikus bo Twoja własna milicja jeszcze może Ci się zwalić na łeb. Swoją drogą spytaj sie FG czy innego pajaca czy można strzelać do blue waszych blue , bo może tego też nie wolno całej amarrskiej milicji robić...
--- Koniec cytatu ---
To jest EVE, to jest sandbox, dlaczego cos ma byc logiczne ?
Jak chcesz sie dowiedziec to sie sam zapytaj, ja tu nie zamierzam byc nikogo adwokatem.
Mamy regule, jedna z wielu "Atak na wspolkorpowicza, wspolaliansowca czy naszego bro powoduje atak z naszej strony, czy to blue czy nie blue"
Dosc to chyba jasne.
Miltis, takie sytuacje sie zdarzaja, szkoda ze na Ciebie trafilo, ale z drugiej strony latam w okolicy od ponad roku, i takie sytuacje byly, sa i beda.
Zapytaj PCta czy Punkta jak kiedys w BSI odstrzelil Mystic Mighta, tylko za to ze latal po gridzie i wkurwial. Rozeszlo sie wszystko po kosciach.
Nie ma co dramatyzowac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej