Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

<< < (12/51) > >>

FITTIpalti:
Ale ja nie wiem o co ta kłótnia, do blue się nie strzela do wszystkiego innego tak. Trzeba było go bustować czy coś  ;)
Kiedyś lecieliśmy flotą 200 luda z Atlasem wpadamy na gejta a tam 6 neutów ... odbezpieczamy broń i dawaj, pospadali jak muchy ... tylko my byliśmy na killu spośród  200 osobowej floty bo okazało się że Atlas ma do nich plusa  :P i nikt nie miał pretensji, za 15 min odezwał się dyplomata żeby się splusować  ;D

Dec Apilatour:
Podsumowując, milicja jest do dupy, bo latają w niej same nuby, których bije się na tony w ich małych gównianych stateczkach, z tegoż też powodu jest tu nudno i nie chce się już grać,  tak więc drodzy rodacy proponuję wam poszukać lepszego miejsca w eve, gdzie wasze ego zostanie w końcu nasycone ,  będzie mi was serdecznie brakować z  waszym wyjątkowym poczuciem humoru i elokwencją,  których próbki miałem okazje poznać na localu

RobekPL:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Czerwiec 27, 2012, 08:19:47 ---

1. Dobra latam sobie cynabalem szukam dymu, nie mogę znaleźć, wpadam do sosali i widzę samotnego czerwonego thoraxa - nie było z nim nikogo z WBR.

Reasumując - Żadnego milicjanta nie powinny obchodzić plusy jakiegoś korpa dupków którzy nie widzą dalej niż koniec własnego nosa (poza paroma pilotami z których większość to Polacy). Kolesie myślą sobie że są nie wiadomo kim, mimo że polskim korpom siedzącym w milicji nawet butów by nie mogli czyścić. A pokazywanie jak to głęboko w dupie mają innych pilotów to już jest  szczyt wszystkiego.

--- Koniec cytatu ---

Reasumujac:
Szukajac dymu liczysz sie z konsekwencjami jak mysle.
Szukales dymu no i znalazles, konsekwencje tez byly.

Czy mam gleboko w dupie innych pilotow Amarr ? Poniekad tak. Of course nie wszystkich nie tych ktorych znam mniej lub wiecej, lubie i szanuje.
I blue standy mi nie potrzebne zeby wiedziec do kogo strzelac a do kogo nie.
Rozejrzyj sie troche to moze wiecej zauwazysz niz czubek wlasnego nosa.

MiltisUmbrae:

--- Cytat: FITTIpalti w Czerwiec 27, 2012, 15:16:58 ---Ale ja nie wiem o co ta kłótnia, do blue się nie strzela do wszystkiego innego tak. Trzeba było go bustować czy coś  ;)
Kiedyś lecieliśmy flotą 200 luda z Atlasem wpadamy na gejta a tam 6 neutów ... odbezpieczamy broń i dawaj, pospadali jak muchy ... tylko my byliśmy na killu spośród  200 osobowej floty bo okazało się że Atlas ma do nich plusa  :P i nikt nie miał pretensji, za 15 min odezwał się dyplomata żeby się splusować  ;D

--- Koniec cytatu ---

No własnie tak to powinno wyglądać, nawet mógłbym im oddać kasę za tego durnego thoraxa bo to grosze są, ale nie oni wolą strzelać, prawdę mówiąc wolałbym już z matarami we flocie lecieć bo z ich strony przynajmniej bym się tego spodziewał.

--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 27, 2012, 18:49:41 ---Reasumujac:
Szukajac dymu liczysz sie z konsekwencjami jak mysle.
Szukales dymu no i znalazles, konsekwencje tez byly.

Czy mam gleboko w dupie innych pilotow Amarr ? Poniekad tak. Of course nie wszystkich nie tych ktorych znam mniej lub wiecej, lubie i szanuje.
I blue standy mi nie potrzebne zeby wiedziec do kogo strzelac a do kogo nie.
Rozejrzyj sie troche to moze wiecej zauwazysz niz czubek wlasnego nosa.

--- Koniec cytatu ---

Dobra na tym konkretnym przykładzie - jest sobie czerowny thorax chce zabić go cynabalem, możliwe konsekwencje ? No nie wiem, cyno dla JEGO korpa, ludzie z JEGO korpa wskoczą i zwarpią na mnie albo założa mi długie weby i scramble.  Logicznie myślący człowiek raczej zakładałby coś takiego, a tu psikus bo Twoja własna milicja jeszcze może Ci się zwalić na łeb. Swoją drogą spytaj sie FG czy innego pajaca czy można strzelać do blue waszych blue , bo może tego też nie wolno całej amarrskiej milicji robić...

HammerSnake:
cofam pytanie, bo doczytałem wyżej. 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej