Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

<< < (49/51) > >>

Dux:

--- Cytat: Trolok w Grudzień 21, 2012, 14:45:42 ---Tak tak, stale zmniejszająca się  liczba systemów caldari nie sprzyja zarabianiu poprzez robienie plexów(chociaż po zmianach i przy tierze 4 dostaje się chore ilości LP za plexy, np ok 62k za med plexa, ofc ofensywnego, za defensywne reward jest raczej mały w granicach 10k LP za novice), pozostają jeszcze misje, za które podobno przy wysokim tierze dostaje się więcej lp(nie chce mi się wertować patch notes żeby zweryfikować te info, a mój alt z milicji gallante jest na etapie grindu standa) i da się je solować beckiem.
Plexić się da spokojnie jeśli masz postać, która jest w stanie podejmować walkę, czyli raczej taką, która ma więcej niż 600k SP ;)
Jest jeszcze 3 sposób, ale nie zdradzę go na forum ;)  >:D

--- Koniec cytatu ---

Toć gadałem, że nie mam pojęcia o plexowaniu:P
Mam alta w caldari. Klepał dawno misje, jak była potrzeba. Potem poszły te zmiany i sie pogubiłem totalnie (jeszcze akurat w trakcie wporwadzania iferno) miałem urlop w grze i wątek zgubiłem całkiem. Ja nawet nie mam pojecia ile trzeba po tych plexach latać, by te lpeki zebrać, które wybierać, które są ofensywne, które pasywne etc ;)

hidden Q:
Trolok ale nie rozpowiadaj ludziom, bo zero zero się wyludni w mgnieniu oka jak się ludzie połapia jaka kasa teraz jest w milicji : :-*

Tim:
Jest jeden wielki LoL, dzisiaj się dowiedziałem, że Caldari State Capturing przeszło do amarskiej milicji. xD
Jak tak dalej pójdzie to finowie chyba też pójdą do amarów, Caldarska milicja przestanie istnieć i skończy się świat.

Theronth:

--- Cytat: Tim w Grudzień 26, 2012, 00:21:12 ---Jest jeden wielki LoL, dzisiaj się dowiedziałem, że Caldari State Capturing przeszło do amarskiej milicji. xD
Jak tak dalej pójdzie to finowie chyba też pójdą do amarów, Caldarska milicja przestanie istnieć i skończy się świat.

--- Koniec cytatu ---
Damar nigdy nie opuści Caldari, nawet  gdyby miał zostać sam. Jest zbyt popierdolony na punkcie roleplay'u.

papugoz:
http://i.imgur.com/ycbi7Qe.jpg

Fweddit pokusił się na zrobienie infografiki na temat ich krótkiej historii w milicji i tego jak im się zmieniało.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej