Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

<< < (48/51) > >>

sneer:
a konkretniej ? ktos przyblizy ?
mój galentyjski milicjant jest zakurzony od czasu ostatniego patcha

DrackUll:
No dobra wydało się. Chciałem zniechęcić ewentualnych zainteresowanych żeby więcej z tego tortu przypadło mnie :P
Sytuacja wygląda tak, że cardari jest w głębokiej defensywie...hmm...złe sformułowanie; w czarnej dupie bardziej pasuje ;), pozostało im zaledwie 13 systemów, przy czym tracą średnio 2-3 dziennie.
Ponadto jest duży napływ ludków do milicji gallente z wiadomych powodów.
Wnioski nasuwają się same, w bardzo niedługim czasie LP store gallenteński będzie ekstremalnie sfarmiony, ale nadal milicja ta będzie generować bardzo wysokie zyski, może nie tak duże jak milicja amarska, ale ale nadal zacne :)

sneer:
to mi przypomina sytuacje jaka mieli minmatarzy przed patchem ....
kilkanascie systemów przeciwnika tylko ...każdy zasiedlony , pilnowany , etc
do pvp zapewne idealnie
ale jak to sie ma do zarabiania lp ? bo za duze zageszczenie w kilku systemach nie pomaga

Dux:
Nie wiem jak u galenciaków ale farmienie caldaryjczykom wesoło nie idzie. Przynajmniej jeśli chodzi o misje (nie mam pojęcia, jak to się przekłada na generowanie lpeków za orbitowaanie fw plexów). Póki co wzrost cen w lp store nie jest aż tak znaczny, by zrównoważył 50% spadek lp pointów, a na dodatek trzeba latać pierdyliard razy tam i z powrotem po te misje, bo sie systemy z agentami pokończyły :P

DrackUll:
Tak tak, stale zmniejszająca się  liczba systemów caldari nie sprzyja zarabianiu poprzez robienie plexów(chociaż po zmianach i przy tierze 4 dostaje się chore ilości LP za plexy, np ok 62k za med plexa, ofc ofensywnego, za defensywne reward jest raczej mały w granicach 10k LP za novice), pozostają jeszcze misje, za które podobno przy wysokim tierze dostaje się więcej lp(nie chce mi się wertować patch notes żeby zweryfikować te info, a mój alt z milicji gallante jest na etapie grindu standa) i da się je solować beckiem.
Plexić się da spokojnie jeśli masz postać, która jest w stanie podejmować walkę, czyli raczej taką, która ma więcej niż 600k SP ;)
Jest jeszcze 3 sposób, ale nie zdradzę go na forum ;)  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej