Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

<< < (22/51) > >>

GlassCutter:
Żałosne. Kiedyś, kiedyś miałem FW za miejsce z silnym rpg, honorem itd. Cóż może generalizuje, ale utwierdziliście mnie tylko że z drobnymi wyjątkami nie różni się to za wiele od najgorszego kerbilandu z 0.0.

Jabolex:

--- Cytat: Theronth w Czerwiec 29, 2012, 18:59:20 --- Ex-korp =/= sojusznik

Wracaj pan do paśnika dla dronek.

--- Koniec cytatu ---

+ to + (powód nieważny dla membera bo nie member ustawia standingi)
Już dawno wróciliśmy...

JM

MGGG:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 23, 2012, 00:32:21 ---No zaraz...a wygrać to nie ma sensu?

Na tej zasadzie całe 0.0 mogłoby się zapisać do Goonswarmu i mieć wszystko w d...

--- Koniec cytatu ---

Nie Sokole,
wytłumacze Ci to przez analogię do 0.0.
Wyobraź sobie sov war skonstruowane nie na zasadzie "wygrywa ten, kto ma więcej gunów i zaorze sov infrastrukture przeciwnika", ale na zasadzie "wygrywa ten, kto zrobi więcej anomalek w systemie". Ta druga opcja to obecny FW. Prowadzi to do oczywistego i racjonalnego wniosku: po kiego mamy się strzelać, skoro lepiej latać w jednej frakcji. A skoro co drugi Amarr ma alta w matarskiej milicji do "zarabiania", to nikt nie jest zainteresowany zmianą status quo.

Oczywiście można być z tej opcji zadowolony (patrz opinia Nitefisha). Oczywiście celi nie brakuje jeśli gra się po stronie Amarrów, ale co z tego skoro większość z nich spierdala, bo robi misje/plexy. Na dłuższą metę jest to nudne i męczące.

Theronth:

--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 23, 2012, 01:00:13 ---Żałosne. Kiedyś, kiedyś miałem FW za miejsce z silnym rpg, honorem itd. Cóż może generalizuje, ale utwierdziliście mnie tylko że z drobnymi wyjątkami nie różni się to za wiele od najgorszego kerbilandu z 0.0.

--- Koniec cytatu ---
RP to może silne tam było na początku. Gdy byłem w Caldari, nie było u nas ani jednego corpa co by role-play'ował. Byli natomiast ludzie, którzy robili codziennie plexy i walczyli o systemy pomimo, że nie miało to żadnego znaczenia kto wtedy trzymał system. Ci ludzie są w milicji do dziś i wciąż plexują, ale przeszkadza im w tym armia jednodniowych altów w vigilach, które mimo że orbitują tylko dla LP to jednocześnie wpływają na stopień zdobycia systemu. I nic nie można na to poradzić, bo o ile koleś nie jest AFK to nie można takiego złapać w plexie, o ile nie będzie się czatować na niego i ganiać go po systemie tylko dla killmaila fregaty z dwoma modułami, licząc że popełni gdzieś błąd. Bo walczyć to taki nie zechce- on tam jest dla łatwego LP i resztę ma gdzieś.

--- Cytat: Jabolex w Lipiec 23, 2012, 09:20:36 ---+ to + (powód nieważny dla membera bo nie member ustawia standingi)
Już dawno wróciliśmy...

JM

--- Koniec cytatu ---
Powiedziałem 12-nastemu, żeby zdjął mi + na długo przed SP, do niego miej pretensje.
Nie chwaliłbym się też, że siedzicie w dronkowie, bo to raczej powód do wstydu imo, że mielicie najgorsze co w obecnej chwili jest w EVE do mielenia 8D
Byle pet z CFC ma lepsze systemy lol.

Swoją drogą zaskakujące jest, że wciąż jesteście tacy 'butt devastated' po tamtej kampie ;D
http://www.youtube.com/watch?v=hz6S3_uvEAc

Co prawda protek spadł, ale w równej walce z EDIm (który marnuje się w waszym żałosnym korpie i szkoda mi na to patrzeć).

Jabolex:

--- Cytat: Theronth w Lipiec 23, 2012, 10:35:39 ---Powiedziałem 12-nastemu, żeby zdjął mi + na długo przed SP, do niego miej pretensje.
Nie chwaliłbym się też, że siedzicie w dronkowie, bo to raczej powód do wstydu imo, że mielicie najgorsze co w obecnej chwili jest w EVE do mielenia 8D
Byle pet z CFC ma lepsze systemy lol.

Swoją drogą zaskakujące jest, że wciąż jesteście tacy 'butt devastated' po tamtej kampie ;D
http://www.youtube.com/watch?v=hz6S3_uvEAc

Co prawda protek spadł, ale w równej walce z EDIm (który marnuje się w waszym żałosnym korpie i szkoda mi na to patrzeć).

--- Koniec cytatu ---

Nie napinaj się tak, bo Ci żyłka pęknie.
Nie mam do nikogo pretensji, było minęło. Czasem lubię odpowiedzieć na Twoje posty szczególnie jak się żalisz jacy to gracze potrafią być źli...
BTW jeżeli mieszkanie "gdziekolwiek" w EvE ma być wstydem czy to HI czy Dronkowo?, cóż inną czerpiemy przyjemność z grania i ze wstydem przyznaje że gra mi się w EvE całkiem przyjemnie i bez napinki. 8D? oj, dawno i nie prawda, ale cóż miło się czyta jak to ma nam być wstyd i korporacja cieńka, a rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej.
Na poprawę humoru w pracy w sam raz.

Pozdrawiam
JM

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej