Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (37/353) > >>

SokoleOko:
Wodzu, ależ co Wódz...

Defensywne bańki jak się spierdala czy bańkowanie z obu stron (bania, jump, bania) to sensowne i elementy taktyki, które nie działały, gdy obowiązywały zasady, o których pisałeś.

Skeer:
Ja byłem zwolennikiem, że staianie baniek nie agruje tak długo jak nikt w nich warpa nie da...

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 20, 2013, 15:34:58 ---Wodzu, ależ co Wódz...

Defensywne bańki jak się spierdala czy bańkowanie z obu stron (bania, jump, bania) to sensowne i elementy taktyki, które nie działały, gdy obowiązywały zasady, o których pisałeś.

--- Koniec cytatu ---

To by się defensywna bańkę stawiało po przeskoku, w czym problem. Mnie zawsze irytowało 'bańka i skok'. Nie jesteś w stanie nic takiemu gnojowi zrobić. A po drugiej stronie, niech walczy o życie :P

Isengrim:

--- Cytat: GlassCutter w Maj 20, 2013, 15:53:12 ---To by się defensywna bańkę stawiało po przeskoku, w czym problem. Mnie zawsze irytowało 'bańka i skok'. Nie jesteś w stanie nic takiemu gnojowi zrobić. A po drugiej stronie, niech walczy o życie :P

--- Koniec cytatu ---

Wykaze sie swoim nooberstwem - ale dykta latalem raz w zyciu i po manewrze "bańka i skok" odkryłem, że mam jakiś z dupy cooldown i mi zwiało jakieś małe gówno z kampy. To kwestia skilla jakiegoś czy?

Doom:
Umieszczenia więcej niż jednego launchera na shipie :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej