Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (36/353) > >>

Isengrim:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 20, 2013, 09:44:48 ---

[...] przylatuje shipem, którego fit wskazuje na Hull Upgrades na III (brak T2 resów). Klasyczny przypadek niereformowalnego idioty.

--- Koniec cytatu ---

Ale za to płyta t2. #yoloswag

Skeer:
Ta cała sprawa pokazuje jak zjebany jest teraz system agro.

A wiecie, że warpowanie w bańce już nie robi agro dictorowi? Tak więc można sobie cwaniaczyć w docking game bez konsekwencji, co poszło w zupełnie odwrotnym kierunku niż ogólna tendencja dodawania agro komu popadnie. W ogóle to co patch CCP prezentuje odmienne pomysły na działanie baniek...

Podobnie jest z powalonym pomysłem, żeby zrobić uniwersalne 15minutowe agro zamiast ograniczonego do systemu. CCP zrobiło ukłon w stronę raciarek z sov 0.0 i mocno utrudniło granie typowym solistom. Teraz już praktycznie nie opłaca mi się latać gdzieś, bo jest zbyt wielkie ryzyko, że utknę na długo, albo dostanę RL agro i będę musiał wylogować w trakcie tego ingame.

I jeszcze jest u mnie taka specyfika, że bardzo prawdopodobnie bym tak samo wjebał taką flotę jak tamten gość w wolfie, pomimo faktu, że za nooba się nie uważam.

SokoleOko:

--- Cytat: Isengrim w Maj 20, 2013, 14:13:43 ---Ale za to płyta t2. #yoloswag

--- Koniec cytatu ---

+1 rep, LMAO :)

Skeer - aggrowałbyś w Wolfie w takiej sytuacji? Nie wierzę, masz dobry instynkt - na marginesie, Twoja sygnaturka jest epicka po prostu.

[VIDE] Herezja:
Co by nie było Skeer jesteś jednym z najlepszych graczy pvp jakich poznałem.

GlassCutter:
Co do baniek to już przestałem przywiązywać do tej mechaniki jakąkolwiek wagę. Bańka = aggro to była najlepsza opcja.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej