Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Isengrim:
--- Cytat: Doom w Maj 21, 2013, 17:33:02 ---Umieszczenia więcej niż jednego launchera na shipie :P
--- Koniec cytatu ---
Ty wiesz, ze to moze byc to... :-[
DarthJanek:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 20, 2013, 12:35:11 ---Stąd decyzja o deaggro. Gdyby nie ten pajac, straty byłyby połowę mniejsze (patrzę na KB -> timeline). Wydaje mi się, że ostatnim, który spadł przed tym fuckupem był Deaell.
--- Koniec cytatu ---
Byłem w logim, po tej akcji spadłeś Ty, wolf (inny) i guard. Dawno nie widziałem, żeby ktoś miał tak duży emo rage po stracie statku, nie usprawiedliwia to ani słów jakich używasz, ani tego, że strzelasz do blue. Statki były stracone w momencie decyzji o wskoku i decyzji o anchorowaniu, zamiast orbitowaniu gate'a od razu bez żadnego agrro.
Szkoda, że strata statku wpływa na niektórych w taki sposób, może czas sobie zrobić przerwę?
Kto nie popełnia błędów ten się nie uczy, jak duże trzeba mieć mniemanie o sobie, żeby o tym zapominać...
Naicinh:
Sorry Janek ale bylo wyraznie powiedziane przez Mikkera zeby dac na niego orbite/approach (pewnie juz sam palil do gejta:P),komenda burn to the gate zostala wydana w momencie zalokowania guardow do remote eccm/sensor. Bez tidi bylo by to pewnie w okolicach 3 sekund od decloak do burn to the gate. Nikt nie mowil o aggrowaniu czegokolwiek. Ten kolo poprostu nas zawoxowal. Stracili bysmy mysle 2- 3 shipy. Ja spadlem jako trzeci, a dobilem do gejta na 20% armora...w kazdym ally gdzie CEO=FC kolo by spadl z jajem i zostal wyjebany na pysk. Na szczescie dla Pompadura w C0venie CEO jest polityk a nie FC.
Jak ktos jescze nie widzial tasm prawdy to od 50:30 sie zaczyna.
http://www.twitch.tv/sszaki/b/405687512
PS. Swietna muza Sszaki, idealna pod sytuacje 8)
PS2. Co sadzi Sszaki oraz koledzy z IDEA o sytuacji?--> 1:27:10 >:D
WhiteCat:
--- Cytat: Naicinh w Maj 22, 2013, 01:47:32 ---Jak ktos jescze nie widzial tasm prawdy to od 50:30 sie zaczyna.
http://www.twitch.tv/sszaki/b/405687512
--- Koniec cytatu ---
Taśmy prawdy!
Jasne, kolo zwalił sprawę i tego nikt się nie wypiera, ale reakcja sokoła była ciut.... na wyrost, no jednak do blue się nie strzela, a bywały już sytuacje różne różniste, gdzie przez jeden głupi błąd wjebaliśmy :P
Koleś miał nieaktywne jakiś czas konto i to chyba była jego pierwsza większa bitka, te emocje, ten stres, to tidi, jeszcze do tego zamieszanie spowodowane brakiem DD etc etc, nie zapominajmy, że to jest gra w internetowe statki kosmiczne ;)
Jedno jest pewne, Pomordor ma nauczkę i drugi raz takiego błędu nie zrobi... >:D
ALE i tak najciekawiej mi się czytało hejt na tą całą sytuacje, który wydobywał się tylko z gardeł tych, no... "elyte pvp" graczy :)
--- Cytuj ---Galtan > zakazali nam mowic co o was myslimy :/
--- Koniec cytatu ---
Jak to dobrze, że PBN jest newbie friendly :)
Naicinh:
heheh mysle ze Galtan bedzie wniebowziety twoim postem ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej