Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (343/353) > >>

Ulf Nitjsefni:
W C0venie byłem 2 razy w dłuższym odstępie czasu i krótko. Zawsze będę to miło wspominał.  BWC, które same z własnej woli zorganizowało dla kadetów UA pobyt w Esoterii. Zabrali na roamy, pokazali 0.0 , poświęcili czas, iski i wysiłek w czasie kiedy różni krzykacze potrafili jedynie popier... na polishu jaki to C0ven zły. Dlatego nie uwierzę w bajeczkę o złym C0venie i dobrych wujkach z polisha.... nie wmówicie mi, że białe jest białe!! :D Liczę na odrodzenie tego aliansu, może pod nową nazwą i nowym kierownictwie, ale liczę, że powstanie polski sojusz na miarę naszych możliwości i to nie jest nasze ostatnie słowo! :D

[WILD5] Gagat:
ja też na to liczę ;]. Tylko raczej na zasadzie, weźmy się i zróbcie to ;].

[FNA] Chce Racic:
Kowen to bardzo dobry sojusz - legit!

Auenarel:
tak btw uchodźcy z c0venu wyladowali w BWTF :P

[FNA] Chce Racic:
a dlaczego nie chcieliście więcej pomagać utrzymać imperium tym co powinni je trzymać  :-X?
Plebsie... przecież bez pana na X i bez pana na V, bez rozlicznych altów CIA i wielkich umiejętności dyplomatycznych, strategicznych umiejętności
opróżniania solo wielu silosów naraz, to jak dzieci we mgle jesteście, wykorzystywani przez obcy kapitał - wracajcie do KOWENU bo tam jest wasza jedyna przyszłość!
Przecież to zbrodnia jakich mało tak opuszczać Koven, to tak jakby KODer poszedł do kościoła.
nie może być.
A tak to będzie Koven - pan X co jakiś czas kiełbasę na zjeździe zasponsoruje... może ktoś piwo podrzuci i będzie fajnie! imprezka i onic się nie będzie trzeba martwić.
każdy dostanie własną miotłę i będzie mógł się o nią ocierać - wazelinkę do żucooo... no nie brakuje wam tego?  :'(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej