Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Qlko1:
U znajomego jest taki stary dziadek na osiedlu, który kseruje fragmenty gazet wraz ze swoimi komentarzami i podrzuca sąsiadom do skrzynek na listy. Ta "poczta" merytorycznie to totalny chaos. Stek bzdur, który nie ma większego sensu.
I teraz pytanie, mieszkasz w Dęblinie/masz tam krewnego?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Filip Bonn:
--- Cytat: [FNA] Chce Racic w Czerwiec 16, 2017, 09:47:30 ---a dlaczego nie chcieliście więcej pomagać utrzymać imperium tym co powinni je trzymać :-X?
Plebsie... przecież bez pana na X i bez pana na V, bez rozlicznych altów CIA i wielkich umiejętności dyplomatycznych, strategicznych umiejętności
opróżniania solo wielu silosów naraz, to jak dzieci we mgle jesteście, wykorzystywani przez obcy kapitał - wracajcie do KOWENU bo tam jest wasza jedyna przyszłość!
Przecież to zbrodnia jakich mało tak opuszczać Koven, to tak jakby KODer poszedł do kościoła.
nie może być.
A tak to będzie Koven - pan X co jakiś czas kiełbasę na zjeździe zasponsoruje... może ktoś piwo podrzuci i będzie fajnie! imprezka i onic się nie będzie trzeba martwić.
każdy dostanie własną miotłę i będzie mógł się o nią ocierać - wazelinkę do żucooo... no nie brakuje wam tego? :'(
--- Koniec cytatu ---
Hehe ale ból dupy ;D
Bez C0venu jesteś jak stuk bez puk
[FNA] Chce Racic:
[admin]Po polsku po proszę, z zachowaniem zasad gramatyki, interpunkcji i ortografii, bo za cholerę nie rozumiem tego bełkotu. X.[/admin]
Amek Vi:
Ciebie też ni ma, przynajmniej na żadnym znanym mi kb. Pokaż mi, że się mylę.
[BU FU] Karas:
no prosze Cie, nie wymagaj od jakiegos zakomplesionego gimbusa, co nawet nie jest wstanie sie firmowac swoim mainem, aby jego dzialalnosc wnosila cos wiecej niz smarowanie scian wlasnym gownem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej