Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (342/353) > >>

[BCPM] Zikko Zinn:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Czerwiec 13, 2017, 14:33:29 ---A ja myślałem, że zgrzyty wyszły z minionkami ;). Tak mówił zawsze Anthar. Chociaż potwierdzam, ze za naszych czasów, czujnik dramy zawsze swiecil się na czerwono :). Później to nie wiem jak bylo :). Z tym, ze w goonowie nie macie za bardzo dram, mysle, ze powoduje to głównie brak jakiejkolwiek władzy i decyzyjnosci. Nie ma wpływu na nic, to o co maja być dramy ? :). Tam możecie się tylko bawić i ewentualnie zgadzać się na odgórne decyzje :). Może tego właśnie bylo trzeba ?

--- Koniec cytatu ---

Bo zgrzyty wyszły z Minionkami. Nie mówię, że zgrzyty były przez Minionów. One były raczej z powodu różnego podejścia do gry. I później wewnątrz były tradycyjne waśnie o małą partycypację, ale tylko to. Żadnych dram o moony i RMT nie było. Sprawa moonów została zajebana pełną nacjonalizacją. Finanse Ally były jawne. A RMT? Jak ktoś sobie nafarmił lub nakopał chujowego moongo to se mógł na allegro sprzedawać. Natomiast hate pochodził z centrali i dotyczył jakiś starych czasów i starego bólu dupy. Czasów, które znam tylko z opowieści i faktycznie mogły być chujowe.

[BWTF] Nightwisherek:
Zgrzyty z minionkami wyszły na chwilę potem wróciły ze zdwojoną siłą obwiniając za każdym razem ...minionki...niczym przysłowiowa wina Tuska.

Swoją drogą ciężko się nie zgodzić z Zikko, że jad i wszechobecny hejt do C0venu miał źródełko tutaj :)

[WILD5] Gagat:
W dużych ally na decyzyjnym szczeblu zawsze będą zgrzyty. Ja tam milo wspominam c0ven. Nasze drogi się rozeszły z jakiś tam powodów, ale nikt mnie tam nigdy na sile nie trzymal i nigdy do niczego nie zmuszal. Ewentualnie mnie zachęcano lub mobilizowano. Tam dostawalo się plexa za poprowadzenie piec jakichkolwiek roamow w miesiącu. To bylo piękne :). Ja jestem zdania, ze jak Ci gdzies zle to zmień miejsce. Nie ma sensu psuć sobie gry, lub psuć jej komuś. Najlepiej się gra lub nawet nie gra ze znajomymi do których wchodzisz nawet tylko po to żeby popierdolic na tsie. Do takich minionkow zawsze można wbić na tsa i się grubo pośmiać. To jest chyba w tej grze najpiękniejsze. Nie ważne miejsce, kasa itd, najważniejsze żebyś miał zacna ekipę do popierdolenia na tsie

[BWTF] Nightwisherek:
o to to  ;)

[PMBX] piter20:
Gagat, samo sedno!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej