Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Filip Bonn:
Dla mnie C0ven to od zawsze był synonim czyjegoś Bólu dupy
Amek Vi:
Zgrzyty byly owszem, wszedzie jakies sa. Mimo to ogolnie wspominam pozytywnie ten epizod.
[BWTF] Nightwisherek:
--- Cytat: Filip Bonn w Czerwiec 12, 2017, 11:19:26 ---Dla mnie C0ven to od zawsze był synonim czyjegoś Bólu dupy
--- Koniec cytatu ---
Tru story dlatego można też powiedzieć że to był prawdziwy Polski alians :)
[BWTF] Old Piosall:
--- Cytat: Filip Bonn w Czerwiec 12, 2017, 11:19:26 ---Dla mnie C0ven to od zawsze był synonim czyjegoś Bólu dupy
--- Koniec cytatu ---
No klasyczny syndrom Polaczka, dlaczego on ma lepiej niż ja :) nic nowego.
Obecnie w Imperium jest największe skupisko polaków, najlepsze jest to ze jest to skupisko osób w olbrzmiej ilosci ktore było w c0ven, hejtowało c0ven, teraz nagle problem zniknął. Czysta polaczkowatość, to smutne ale prawdziwe. Przynajmniej ludzie którym się chciało pograją w końcu dla siebie anie po to by usłyszeć że się kradło i kręciło walki RMT. :)
[WILD5] Gagat:
A ja myślałem, że zgrzyty wyszły z minionkami ;). Tak mówił zawsze Anthar. Chociaż potwierdzam, ze za naszych czasów, czujnik dramy zawsze swiecil się na czerwono :). Później to nie wiem jak bylo :). Z tym, ze w goonowie nie macie za bardzo dram, mysle, ze powoduje to głównie brak jakiejkolwiek władzy i decyzyjnosci. Nie ma wpływu na nic, to o co maja być dramy ? :). Tam możecie się tylko bawić i ewentualnie zgadzać się na odgórne decyzje :). Może tego właśnie bylo trzeba ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej