Eve Online > Background
Opowieści pilota Ezoko - blog
Crux:
Blog jest śmieszny- nie wiem czy takie było pierwotne założenie autora, ale ja się dobrze bawię czytając perypetie Ezoko. :)
Polecam wpis "Odezwa do Narodu".
KernHallerson:
Ezoko, blog "Wielka bitwa w Tunudan" - świetna robota :)
Theronth:
--- Cytat: Colonel w Czerwiec 29, 2012, 19:50:07 ---Dajcie Ezoko pisac co tam sobie chce...
mlody jest, gre pozna i zobaczymy czy bedzie taki "powazny" jak wiekszosc z Was :P
Zbustowalem tam tracking: Subsystem TCR + gunny o najwiekszym trackingu...pokombinuj z tym a zobaczysz ze wartosc DPS z EFT to "teoretyczne" pojecie ;)
ten krotki punkt ma u mnie miedzy 16 a 18 km...zalezy od typu, akurat tu byla tansza wersja / krotsza wersja...wczesniej te punkty mialy powyzej 20km...ale ccp ::)
a sam statek sluzy do wylaczania mwd i wytrzymania pod ciezkim ostrzalem do przybycia kawalerii :)
Polecam !
--- Koniec cytatu ---
Niestety nie latam statkami matarów, ale widzę o co chodzi. Muszę jeszcze sprawdzić jak się ma tracking z tego suba do Scooping cośtam, ale wydaje mi się, że możnaby tam 220 wrzucić i działałoby.
A co do bloga, to tryska z niego radość ponownego jak sądzę odkrycia eve.
Colonel:
--- Cytat: Theronth w Czerwiec 29, 2012, 23:51:03 ---ale wydaje mi się, że możnaby tam 220 wrzucić i działałoby.
--- Koniec cytatu ---
tracking - 180mm > 220mm > 425mm
Scoping daje 37,5% bonusu do trackingu + najlepiej celujace dzialka + odpowiednie odrutowanie czachy
Ezoko:
Dziękuję wszystkim za komentarze i słowa krytyki.
Jak już pisałem wcześniej - styl mam pełen amerykanizmów i zmasakrowanego spolszczeniem inglisza, bo tak lubię sobie pisać od zawsze. A opowieści z EvE mają być śmieszne, bo wtedy ja sam się najlepiej przy tym bawię ^_^
(i litości... szanuję klasyków, wielką literaturę oraz literaturę głównego nurtu, ale prywatnie - omijam ją szerokim łukiem, wolę czytadła produkowane od sztancy przez Webera i spółkę, oraz blogi innych użytkowników EvE. Sam nie aspiruję do miana uber-pisarza XXI wieku, piszę bo... tak :))
Zapraszam do kolejnej odsłony
http://graniaczas.blogspot.com/2012/07/granie-w-eve-like-boss_03.html
i tak - wciąż uczę się pvp, bo ... nie umiem, ale mam chęci szczere. Bardzo chęci i bardzo szczere ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej