Eve Online > Background
Opowieści pilota Ezoko - blog
SokoleOko:
Puszek, widzę że przyleciałeś jak mucha do gówna ;)
Jeśli nie rozumiesz dlaczego na stronie mojego korpa jest "o mnie" to znaczy że nie rozumiesz też na czym korporacja PvP się opiera.
Dobra, EOT, nie przeszkadzam w ochach i achach nad bełkotem OP.
Miłego dnia.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 29, 2012, 16:04:54 ---Puszek, widzę że przyleciałeś jak mucha do gówna ;)
Jeśli nie rozumiesz dlaczego na stronie mojego korpa jest "o mnie" to znaczy że nie rozumiesz też na czym korporacja PvP się opiera.
Dobra, EOT, nie przeszkadzam w ochach i achach nad bełkotem OP.
Miłego dnia.
--- Koniec cytatu ---
Hm...teraz już chyba rzeczywiście nie wiem....na uwielbianiu swego lidera?
P.S.: Odwiedziłem wiele stron korporacji bardziej pvp niz śp DWISH i nigdzie nie spotkałem "o liderze naszym ukochanym" tylko zawsze "o nas"...
Ale faktycznie, może one nie były korporacjami pvp?... :-X
Khurghan:
--- Cytat: Dux w Czerwiec 29, 2012, 15:54:21 ---Nom. A a do tego tylu krytyków sztuk wszelakich, umierających niczym Chrystus na Golgocie, za te kaźnie zadawane od twardych rączyn tych nowych Sienkiewiczów, czy Almodovarów z jutiuba 8)
--- Koniec cytatu ---
+1
Theronth:
Nie rozumiem fitu lokiego. Niby Chassis i nano w miejsce DCU, ale 180-tki i krótki punkt :/
Colonel:
Dajcie Ezoko pisac co tam sobie chce...
mlody jest, gre pozna i zobaczymy czy bedzie taki "powazny" jak wiekszosc z Was :P
--- Cytat: Theronth w Czerwiec 29, 2012, 19:09:33 ---Nie rozumiem fitu lokiego. Niby Chassis i nano w miejsce DCU, ale 180-tki i krótki punkt :/
--- Koniec cytatu ---
Zbustowalem tam tracking: Subsystem TCR + gunny o najwiekszym trackingu...pokombinuj z tym a zobaczysz ze wartosc DPS z EFT to "teoretyczne" pojecie ;)
ten krotki punkt ma u mnie miedzy 16 a 18 km...zalezy od typu, akurat tu byla tansza wersja / krotsza wersja...wczesniej te punkty mialy powyzej 20km...ale ccp ::)
a sam statek sluzy do wylaczania mwd i wytrzymania pod ciezkim ostrzalem do przybycia kawalerii :)
Polecam !
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej