Eve Online > Background
Opowieści pilota Ezoko - blog
Zsur1aM:
Kwestia preferencji, ja zawsze latalem na ab i scram, ze wzgledu na mozliwosc przytaklowania straglersa po bomb runach/bitce. Wiele razy na bramach wpadalem w bubble/cepy etc, poki co nigdy nie zginalem.
GlassCutter:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 28, 2013, 14:56:57 ---EDIT: pamietac też trzeba że czasami na takiej kampie stoi kilka deklokerów które ruszają w Twoim kierunku grupą, rejon deklokujący jest więc o wiele szerszy, więc jak najszybsze opuszczenie jego jest jak najbardziej wskazane ;) AB może se nie poradzić.
--- Koniec cytatu ---
Mapa jest całkiem użytecznym narzędziem. Kampy akurat ładnie widać.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Zsur1aM w Czerwiec 28, 2013, 15:34:26 ---Kwestia preferencji,...
--- Koniec cytatu ---
I szczęscia, zdarzyło mi sie pare razy że brama wyrzuciła mnie niecałe 2km od stojącego w miejscu cepa... :P bomberem o dziwo udało mi sie raz odskoczyć i zakloczyć (pilot cepa musiał być bardziej zaskoczony niz ja bo nie zdążył), ale z lokim, i to dwukrotnie, już nie wyszła ta sztuczka :P
--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 28, 2013, 15:39:18 ---Mapa jest całkiem użytecznym narzędziem. Kampy akurat ładnie widać.
--- Koniec cytatu ---
Ale są momenty kiedy musisz przelecieć, a ominąc sie nie da, chyba że na zasadzie do Provi przez Stain ;) Ew. nie chce ci sie czekac poł dnia aż kampa sie ruszy.
Ja wole byc nastawiony na gorsze niz lepsze, lepiej przecenić przeciwnika o 200% niż niedocenić o 1 ;)
GlassCutter:
Przesadzacie i tyle :) Ja wolę ab bo pozwala całkiem fajnie tankować, no i można wycisnąć większy dps. Jak wdupię bombera z jajkiem na kampie to trudno, ale jeszcze mi się to nie zdarzyło.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 28, 2013, 16:17:10 ---Przesadzacie i tyle :) Ja wolę ab bo pozwala całkiem fajnie tankować, no i można wycisnąć większy dps. Jak wdupię bombera z jajkiem na kampie to trudno, ale jeszcze mi się to nie zdarzyło.
--- Koniec cytatu ---
Przeca ja Cię nie próbuje do niczego przekonać, mówię tylko dlaczego wolę MWD od AB :) Najlepiej mieć oba oczywiście.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej