Eve Online > Background
Opowieści pilota Ezoko - blog
GlassCutter:
pro tip: nie po przedłużeniu promienia, tylko po stycznej ;) Fakt ciasnawo, ale do zrobienia.
Theronth:
Nie wiem jak w Syndicate, ale w Providence można znaleźć ogarnięte dictory, które umieją decloakować. Ponadto są sytuacje, gdzie musisz dobijać do bramy. Afterburnery na fregatach zostawmy w lolsecu.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 28, 2013, 00:53:03 ---AB będzie na 100% poręczniejszy.
--- Koniec cytatu ---
Tak jak Theront pisał, AB się sprawdzi w lowseku, ew. w ficie dualprop, jako podstawowy napęd w null to prawie pewny puff na pierwszej dictorowej kampie.
GlassCutter:
Przeleciałem tak przez kilkadziesiąt dictorów, cepów i czego tam jeszcze. Może mam oszukanego purka, nie wiem, jakoś działa. No chyba że lecicie po najbliższej trasie do krawędzi bańki, to fakt wtedy jesteście martwi.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 28, 2013, 14:45:30 ---Przeleciałem tak przez kilkadziesiąt dictorów, cepów i czego tam jeszcze. Może mam oszukanego purka, nie wiem, jakoś działa. No chyba że lecicie po najbliższej trasie do krawędzi bańki, to fakt wtedy jesteście martwi.
--- Koniec cytatu ---
Nie, lecimy (przynajmniej my, Puszken :P ) prostopadle do kierunku dykta/cep ---> ja, i powiem Ci że spotkałem takich magików że i na MWD prawie że lakier mi odrapali ;)
Owszem, wcześniej latałem troche i na samym AB, ale z MWD czuje się pewniejszy.
EDIT: pamietac też trzeba że czasami na takiej kampie stoi kilka deklokerów które ruszają w Twoim kierunku grupą, rejon deklokujący jest więc o wiele szerszy, więc jak najszybsze opuszczenie jego jest jak najbardziej wskazane ;) AB może se nie poradzić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej