Śmietnisko > Off Topic
Pyskówki na temat poziomu kadry narodowej oczami ekspertów (było typy EURO 2012)
Dormio:
--- Cytat: HammerSnake w Czerwiec 18, 2012, 11:48:43 ---Koleś to wygarnął, bo się zwyczajnie wkurzył, jak Lato się przechwalał, że ma świetny kontakt z drużyną. Mógł poczekać parę dni, ale widać tak się zagotował, że nie wytrzymał.
--- Koniec cytatu ---
Świetnie - wygarnął, bo mu leżało na sercu. Dlaczego po przegranym meczu ? Czy mamy zakładać, że problem dotyczył tylko tego jednego meczu ? Wcześniej problem wejściówek i premii nie istniał ? Masz zapewne rację, że go wkurzyła "przechwałka". :( Ja jednak jej nie słyszałem i nie chcę oceniać tej wypowiedzi Lato (nie żebym go lubił), bo może i w tym wypadku jest inny kontekst ?
Edit:
--- Cytuj ---- Chodzimy po te bilety i nie możemy się dowiedzieć, czy je dostaniemy, czy nie - mówi Błaszczykowski. - Te osiem dostaliśmy chyba po to, aby nam zamknąć gęby, i żebyśmy się nie odzywali. Drużyna nie chciała robić niepotrzebnego zamieszania przed Euro. Ale nie mieliśmy też ustalonych premii. Ten problem nie ma żadnego znaczenia, bo pieniądze nie są dla nas najważniejsze. Najważniejsze są rodziny, a musieliśmy się martwić, czy mogą przyjechać na mecz. To odbierało koncentrację na boisku. Powiedziałem o tym dobitnie prezesowi PZPN w szatni po meczu i nie boję się odpowiedzialności.
--- Koniec cytatu ---
8 biletów... mało jak widać. Kogo mu brakło na trybunach ?
Pieniądze nie najważniejsze ? To po co o nich teraz mówi ?
Cieszę się, że znalazło się tylu "ZADOWOLONYCH" z gry naszej reprezentacji skoro mi bije ujemny licznik :D
Hammer - obstawiałeś zupełnie inny wynik:
--- Cytat: HammerSnake w Czerwiec 07, 2012, 19:23:25 ---Polska Czechy: 0-3
--- Koniec cytatu ---
Widzę, że Twoja wiara była większa niż moja. :P
Podobnie tutaj:
--- Cytat: Lt Rook w Czerwiec 06, 2012, 13:43:31 ---CZ vs PL - 0:3
--- Koniec cytatu ---
A co sądzi o meczu najlepiej tu typujący jego wynik ?
--- Cytat: Orli1983 w Czerwiec 07, 2012, 21:19:12 ---CZ vs PL - 1:0
--- Koniec cytatu ---
Ja mam odwagę otwarcie mówić, że uważam, że powinni przeprosić za to, że zawiedli ! Ale to mnie się przypisuje życie złudzeniami... >:D
Dali z siebie wszystko - czyli jednak niewiele, skoro w meczach grupowych NIE wygrali żadnego meczu...
Edit:
Przynajmniej mam satysfakcję, że moje zdanie podziela Z.Boniek (pewnie żaden autorytet dla Was, ale dla mnie owszem):
--- Cytat: Z.Boniek ---W niedzielę dzień po meczu z Czechami podczas spotkania z kibicami w warszawskiej fanzonie Robert Lewandowski powiedział, że w eliminacjach MŚ, które zaczynają się we wrześniu, damy z siebie wszystko.
- Tak jak Roberta lubię, szanuję i powiedziałem o nim sto tysięcy dobrych rzeczy, tak teraz ciśnie mi się na usta: "Robert, k...a, zamiast mówić, jak będziecie grać w eliminacjach, trzeba było dać z siebie wszystko podczas Euro". Oczekiwałem, że piłkarze powiedzą, jak bardzo jest im przykro, że zawiedli, i przeproszą.
--- Koniec cytatu ---
kamel:
Dormio... wygarnął tylko dlatego, że dziennikarz który przeprowadzał z nim wywiad wspomniał, że Lato jest bardzo zadowolony z organizacji wszystkiego dookoła naszej drużyny i, że ma z nią doskonały i przyjacielski kontakt, wiec się człowieku nie dziw, że Błaszczykowski powiedział co powiedział zwłaszcza,że rodziny kolegów z drużyny przyjechały np. z drugiego końca polski żeby swojego synusia, zobaczyć jak napierdala po boisku a tu ani noclegów bo wszystko wykupione ani wejściówek lipa totalna, tak ty na pewno byś jeszcze pochwalił PZPN za zajebistą organizację... pomyśl szerzej zanim zaczniesz coś pisać.
I odnośnie przypisywania życia złudzeniami... no jeżeli kilka osób mówi ci to samo a ty jako jedyna jesteś innego zdania to powinno ci to dać jakąś wskazówkę. >:D
Dormio:
--- Cytat: Kamel w Czerwiec 18, 2012, 12:16:02 ---Dormio... wygarnął tylko dlatego, że dziennikarz który przeprowadzał z nim wywiad wspomniał, że Lato jest bardzo zadowolony z organizacji wszystkiego dookoła naszej drużyny i, że ma z nią doskonały i przyjacielski kontakt, wiec się człowieku nie dziw, że Błaszczykowski powiedział co powiedział zwłaszcza,że rodziny kolegów z drużyny przyjechały np. z drugiego końca polski żeby swojego synusia, zobaczyć jak napierdala po boisku a tu ani noclegów bo wszystko wykupione ani wejściówek lipa totalna, tak ty na pewno byś jeszcze pochwalił PZPN za zajebistą organizację... pomyśl szerzej zanim zaczniesz coś pisać.
--- Koniec cytatu ---
Pomyślę. Błaszczykowski mówił o wejściówkach na mecz, a Ty mówisz o noclegu i organizacji... czy aby na pewno mówicie o tym samym?
Edit:
Jak na razie wszyscy chwalą "nas" za przygotowanie EURO, nie zamierzam chwalić za cokolwiek PZPN, bo nie uważam, że jest za co, ale z pewnością PZPN ma jakiś udział w "sukcesie" EURO 2012.
--- Cytuj ---żeby swojego synusia
--- Koniec cytatu ---
Czyli liczymy razem:
- rodzice - 2 bilety
- teściowie - 2 bilety
- małżonka - 1 bilet
- dzieci - wiadomo każdy ma różną ilość, ale zostają mu 3 bilety... (aczkolwiek on ma 1 dziecko)
Rozumiesz, że w ten sposób te bilety urastają do rangi największej przeszkody w wygraniu meczy ?
A zainteresowanych pieniędzmi zachęcam do lektury, no ale przecież pieniądze nie są najważniejsze:
--- Cytuj ---Ten problem nie ma żadnego znaczenia, bo pieniądze nie są dla nas najważniejsze.
--- Koniec cytatu ---
kamel:
Albo myślisz prostoliniowo albo starasz się trollować.
Dormio:
--- Cytat: Kamel w Czerwiec 18, 2012, 12:24:03 ---Albo myślisz prostoliniowo albo starasz się trollować.
--- Koniec cytatu ---
Tu mnie masz - prosty człowiek jestem. Daleko mi do trolla, który daje -1 temu z kim się nie zgadza w dyskusji :P ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej