Śmietnisko > Off Topic

Pyskówki na temat poziomu kadry narodowej oczami ekspertów (było typy EURO 2012)

<< < (14/24) > >>

Orli1983:
tez powiem ze było niezle

jednak pare ale :

-  dlaczego reprezentacja miała sily tylko na polowe spotkania?
-  dlaczego zmiany niewiele wniosły ?
- dlaczego niestrzelilismy bramki czechom ?

wg mnie najważniejszy punkt

- polscy sa slabi psychicznie- wystarczy przydusić ich przez 5 min by uszło powietrze ( jak sie gra sparingi o nic to ciężko wyćwiczyć w sobie ducha walki)
- zmiany nie wiele wnosza bo zmiennicy sa poprostu slabi, w bez formy ( boenisha zdjalbym po 1polowie na mistrzostwach - ale kto w zamian ?:D
- bo pan trener za 5 mil PLN mial taktyke z dupy ( jak lewy mógł coś strzelić jak wszystko co na niego szlo było niecelne a wokół 3 przeciwników )

niemniej porównując nasze wystepy z dawnych lat gdzie próbowaliśmy strzelać bramki na 2 podania  to poszlismy sporo do przodu :D

Dormio:
Wiecie, w tym wszystkim jednego mi brakuje: poczucia winy ze strony reprezentacji.
Najgorsze, że oni uważają, że zrobili wszystko co można i...
...żaden nie zdecydował się przeprosić za grę.  >:(

Xarthias:

--- Cytat: Dormio w Czerwiec 18, 2012, 08:17:55 ---Wiecie, w tym wszystkim jednego mi brakuje: poczucia winy ze strony reprezentacji.
Najgorsze, że oni uważają, że zrobili wszystko co można i...
...żaden nie zdecydował się przeprosić za grę.  >:(

--- Koniec cytatu ---

A za co oni mają przepraszać? Za to, że mimo, że nie umieją grać, to są do kadry powoływani?
Oni grali najlepiej jak potrafili, a że nie potrafili za dobrze, to inna bajka.
Przepraszać to powinno PZPN za to, że zamiast wydawać kasę na szkolenie młodych kadr, budowanie zaplecza, z którego wyłoniłaby się drużyna umiejąca grać, to się wożą i lansują.
Jakby tą kasę, którą przepiernicza PZPN zainwestować w szkółki piłkarskie, to na następne MŚ (te za 6 lat) jedziemy zamieszać, a nie zastanawiamy się, czy uda nam się wyjść z najsłabszej grupy eliminacyjnej...

Dormio:
A za obietnice ?
Niech Ci będzie, że nie umieją grać, ale oni NIE poczuwają się do winy ! Poza tym nawet jak nie umieją grać, to mamy z tego powodu śpiewać: "Polacy, nic się nie stało" ?
Smuda kolejny "miszcz": "Nie muszę się teraz podawać do dymisji, bo miałem i tak kontrakt tylko do Euro"
Błaszczykowski ma chociaż jaja i mówi otwarcie, że z PZPN nie da się umawiać, chociaż nie podoba mi się osobiście, że mówi to w kontekście kasy !

--- Cytuj ---Nie może być tak, że przed każdym meczem musimy prosić pana prezesa PZPN, żeby nasze rodziny mogły przyjechać na mecz, żeby się znalazły dla nich  bilety. Wszyscy dostają je od PZPN bez problemu, tylko nasze rodziny nie. Do północy w przeddzień meczu musiałem załatwiać bilety. Prezes mówi, że ma dobry kontakt z drużyną. Ja tego nie zauważyłem. Wszystko, co ustalaliśmy z prezesem, nie trzymało się później kupy. Chodzi też m.in. o premie. To odbierało koncentrację.
--- Koniec cytatu ---
Dla kasy gra w reprezentacji ?! Wolne żarty...  >:(

Edit:
Tak, tłumaczyłem ich, ale nie za takie teksty... za grę z Rosjanami, która była na średnim europejskim poziomie.

kamel:

--- Cytat: Dormio w Czerwiec 18, 2012, 09:05:28 ---A za obietnice ?
Niech Ci będzie, że nie umieją grać, ale oni NIE poczuwają się do winy ! Poza tym nawet jak nie umieją grać, to mamy z tego powodu śpiewać: "Polacy, nic się nie stało" ?
Smuda kolejny "miszcz": "Nie muszę się teraz podawać do dymisji, bo miałem i tak kontrakt tylko do Euro"
Błaszczykowski ma chociaż jaja i mówi otwarcie, że z PZPN nie da się umawiać, chociaż nie podoba mi się osobiście, że mówi to w kontekście kasy !Dla kasy gra w reprezentacji ?! Wolne żarty...  >:(

Edit:
Tak, tłumaczyłem ich, ale nie za takie teksty... za grę z Rosjanami, która była na średnim europejskim poziomie.

--- Koniec cytatu ---

Dormio.... sorry ale twoje posty napawają żalem ... za co przepraszać ? za jakie obietnice ? mediów ? lol... dla jakiej kasy ? czy ty w ogóle słyszałeś wywiad z Błaszczykowskim ? czy pierdolisz bez sensu coś co ci ktoś naopowiadał czy może przeczytałeś na pudelku ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej