Śmietnisko > Off Topic
Pyskówki na temat poziomu kadry narodowej oczami ekspertów (było typy EURO 2012)
Gaunt:
ja uważam, że jakby nasi strzelali troszeczkę bardziej celnie w pierwszej połowie to mogłobyć nawet 3:1
Lt Rook:
Terribad :-[ No ale co tam, ruskie za burtą, jest się z czego cieszyć ;D
Teraz można spokojnie oglądać sobie pozostałe meczyki, bo zapowiada się że będzie ciekawie.
Następna impreza piłkarska za 2 lata, WYGRAMY MISTRZOSTWA! >:D
kamel:
--- Cytat: Theronth w Czerwiec 17, 2012, 12:00:02 ---Moim zdaniem brakowało naszej reprezentacji zgrania, a to z powodu nieudolności trenera.
--- Koniec cytatu ---
LoL , oni sami kurwa myśleć na boisku nie umieją ?? to co oni w tych wszystkich klubach zagranicznych robią ?? żenada był na maxa, akcja ofensywna naszych i 3 osoby z przodu reszta nie wiadomo gdzie... non stop piłki na lewego gdzie kurna każdy polak i obcokrajowiec wie, że ma perma plastra na sobie i tyle w temacie, reszta totalny żal, Dudke to bym walnął głazem w ten tępy łeb... obrona ... nic poza faulowaniem nie potrafią... tak żałosnej reprezentacji jak wczoraj dawno nie widziałem. Jak ja bym tam miał grać to bym gryzł trawę żeby wygrać a oni nie wiem co myśleli... nie wiem co im Smuda powiedział we 3 do przodu na całą drużynę przeciwnika a reszta na naszej połowie ?? tak to wyglądało przez większą część meczu .... dobrze, że odpadliśmy teraz przynajmniej mniejszy wstyd bo przeszlibyśmy dalej i dostali z 8 do jaja i wtedy by dopiero był dramat.
Nitefish:
--- Cytat: Theronth w Czerwiec 17, 2012, 12:00:02 ---Moim zdaniem brakowało naszej reprezentacji zgrania, a to z powodu nieudolności trenera. Zamiast dać im się nawzajem poznać i nauczyć razem grać, eksperymentowało się ze składem do ostatniej chwili, wywalało z kadry za picie wina w samolocie ect. ::)
--- Koniec cytatu ---
Obecnie przepisy regulują to ile czasu spędzają zawodnicy na zgrupowaniach przed takimi imprezami. Selekcjoner nie ma tu nic do gadania.
HammerSnake:
nie wiem o co kaman.
Byliśmy najsłabszą drużyną turnieju, przed euro nikt nie dawał nam żadnych szans nawet na strzelenie bramki, do momentu gdy media zauważyły tercet z dortmundu. Wtedy pesymizm zmienił się na "może lewy coś strzeli" do pompowania kosmicznego balona, że niby 3 piłkarzami można walczyć z najlepszymi.
Moim zdaniem było mega dobrze, ich gra przypominała piłkę nożną.
Osobiście miałem nadzieje, że przegramy wszystko mega wysoko, żeby ktoś w końcu łaskawie rozwiązał pzpn i założył nową organizację od podstaw. Po takich mistrzostwach ten beton jest nadal nie do ruszenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej