Śmietnisko > Off Topic

Pyskówki na temat poziomu kadry narodowej oczami ekspertów (było typy EURO 2012)

<< < (9/24) > >>

kamel:
Wy się w ogóle znacie na piłce czy trollujecie jak zawsze ? Jak wam się mógł podobać mecz z Rosją ??

littleozzik:
Nie znam się wcale, ale mi się podobał w porównaniu do wszystkich innych wstecz aż do Hiszpanii 82' - te były najlepsze jakie pamiętam.

Zsur1aM:
Widze ze musze wyjasnic 'ekpertą'.
Ostatnie mecze o punkty polska zagrala w eleminacjach do MŚ 2010, ktore byly rozgrywane na przelomie 2008/2009. Za ktore dostalismy ostatnie punkty do rankingu, przed ktorymi polska plasowala sie na 30 miejscu rankingu fifa i 25 UEFA. Przerabalismy eleminacje i spadlismy chyba o 20 oczek w rankingu fifa, bo praktycznie kazdy kto dostal sie na finaly dostal punkty za rozegrane mecze. W eleminacjach do ME nie bralismy udzialu, dlatego od 2009 roku nie przybylo nam zadnych punktow do rankingu, stad takie a nie inne miejsce.

Swoja droga te rankingi sa gowno warte, bo w ciagu 2 lat mozna wymienic polowe druzyny a graja ludzie, nie flagi  ;)

Doom:

--- Cytuj ---Wy się w ogóle znacie na piłce czy trollujecie jak zawsze ?
--- Koniec cytatu ---
Ja tak ;D
Nigdy nie potrafiłem zrozumieć co ciekawego może być w obserwowaniu jak 22 kolesi ugania sie po zamkniętej przestrzeni za okrągłym przedmiotem, podobnie jak nie potrafiłem znaleźć przyjemności w byciu jednym z niech ;P

Xarthias:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 14, 2012, 10:59:25 ---Nigdy nie potrafiłem zrozumieć co ciekawego może być w obserwowaniu jak 22 kolesi ugania sie po zamkniętej przestrzeni za okrągłym przedmiotem,
--- Koniec cytatu ---
Blood Bowl, Speedball 2.... Trochę ciekawsze podejście :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej