Śmietnisko > Off Topic
Pyskówki na temat poziomu kadry narodowej oczami ekspertów (było typy EURO 2012)
Jonas:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 14, 2012, 09:23:28 ---Powiedziałbym że te notowania jakoś tak zupełnie bezpodstawne nie są >:D
--- Koniec cytatu ---
Nie twierdzę, że są bezpodstawne, zapracowaliśmy sobie na nie. Ale tak czy siak jak nagle drużyna z dołu listy jest w stanie grać jak równy z równym z drużyną o wiele lepszą wg notowania to jest niespodzianka, czyż nie. No, nie ma co ściemniać, patriotyzm patriotyzmem, kibicowanie kibicowaniem, ale ja stawiałem, że nam ruskie złoją dupę i pozamiatają murawę.
Xarthias:
Euro-sreuro. W weekend jest osiemdziesiąty LeMans 24h. Wczoraj były nocne kwalifikacje, a wyścig rusza w sobotę o 15 naszego czasu. Transmisja na żywo w Eurosport/Eurosport2 i w Eurosportplayerze.
littleozzik:
Ja tam ani na piłką ani za samochodami nie przepadam, ale chłopaki się postarały trzeba przyznać. Dobrze że teraz musimy wygrać, bo jakby wystarczył remis to pewnie grali by na utrzymanie wyniku i polegli w ostatnich minutach. Przynajmniej strzelają na tą bramkę a nie starają się wjechać z piłką do siatki tak jak za Janasa czy innych mega-selekcjonerów. Niech napierdzielają i będzie dobrze - bramkarz czeski nie jest w dobrej formie.
Zsur1aM:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Czerwiec 14, 2012, 09:38:46 ---Nie twierdzę, że są bezpodstawne, zapracowaliśmy sobie na nie. Ale tak czy siak jak nagle drużyna z dołu listy jest w stanie grać jak równy z równym z drużyną o wiele lepszą wg notowania to jest niespodzianka, czyż nie. No, nie ma co ściemniać, patriotyzm patriotyzmem, kibicowanie kibicowaniem, ale ja stawiałem, że nam ruskie złoją dupę i pozamiatają murawę.
--- Koniec cytatu ---
W rankingu jestesmy tak nisko bo juz dawno nie gralismy w zadnym meczu o stawke, a za takie dostaje sie punkty, realnie polska plasuje sie gdzies pomiedzy 20-30 miejscem na swiecie.
Pol Kent:
--- Cytat: Zsur1aM w Czerwiec 14, 2012, 10:29:43 ---realnie polska plasuje sie gdzies pomiedzy 20-30 miejscem na swiecie.
--- Koniec cytatu ---
Odstaw prochy bo diler Ci czegoś zbyt mocnego dodaje. Albo po prostu dodaj do tego co napisałeś tak z 15-20 miejsc.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej