Śmietnisko > Flamewar
Amarzy vs Matarzy - flejmik :D
Isengrim:
DHD w Milicji, to bedzie niezly lol.
Theronth:
--- Cytat: Isengrim w Maj 23, 2012, 15:33:15 ---DHD w Milicji, to bedzie niezly lol.
--- Koniec cytatu ---
Polecam opcję Ignore w grze, bo nie idzie wytrzymać :D
Nosum Hseebnrido:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 22, 2012, 20:21:58 ---to nie szusty ani siódmy Twoj post, tylko pietnasty, po prostu reszte wydupiles w dzialach ktore nie kwalifikuja sie do licznika lol lolNie z zazdrosci ani przypadkiem, tylko byl to jakis fake ktory sciagnal sie na nasz kb z czyjegos - to, ze przybiegles na to froum z falszywka faktycznie swiadczy o tym, ze jestes bardzo inteligentny ;D
Wtracales sie w kazdy temat na aliansowym czacie, tutaj glownie wklejasz cytaty po angielsku i linki do youtube (moze to lepiej bo przynajmniej nie robisz wtedy bledow ortograficznych)
Mi nawet nie przeszkadza to, ze jestes glupi, bo takich osob jest duzo i nie ma sie czym podniecac, zreszta to nie Twoja wina. Glupota robi sie naprawde meczaca dopiero w polaczeniu z innymi cechami, takimi jak natarczywosc, brak dobrego wychowania, itd, tzn kiedy np notorycznie wtracasz sie na aliansowym czacie w rozmowy, ktorych nie rozumiesz, narzucasz sie ze swoimi "zlotymi myslami" i "receptami na wszystko", oskarzasz forum o to, ze Twoja przegladarka nie widzi shoutboxa, nazywasz osoby ktorych nie znasz epitetami, ktorymi z delikatnosci nikt nigdy Ciebie nie obdarzyl, mimo ze ci sie nalezy, itp. Wiec jezeli troche popracujesz nad tymi swoimi wadami, to glupota (na ktora niestety nic nie poradzisz) przestanie az tak razic ;)
--- Koniec cytatu ---
A ten znowu swoje..
Z lewej strony pod avatarem jest mój licznik wiadomości, popatrz i tym razem znalazłem czas żeby edukować :).
Co do "Nie z zazdrosci ani przypadkiem, tylko byl to jakis fake(...)" to nie był fake, dziwi mnie że nie skasowaliście tych cynofrejek, na których Bloders ćwiczył na tournament'a. To trochę smutne że z zazdrości zarzucasz całej corporacji kłamstwo. Wyobraź sobie jak oni się teraz muszą czuć. Nie masz za grosz empati. Z takim podejściem trochę kreujesz się na takiego niewinnego błazna, który mówi coś niby pół-żartem-pół-serio, traktując cię poważnie to jesteś żałosny. Jak można być takim skończonym kretynem, żeby we własnym sojuszu odwalać takie farmazony, może nawet we własnej corporacji traktujesz ludzi na podobnym poziomie. Następnym razem jeśli będziesz czegoś potrzebował od VIDE(tak, tak wszyscy cię dobrze znamy ;D), pamiętaj żeby dobrze nasmarować sobie usta, ręce i rowa oliwą(nie patrzcie na mnie krzywo - to ostatnie dla koneserów ;) - na pewno jakiś mamy).
Musze ci przyznać że też zajebiście piszesz po polsku, czytasz czasem książki?
Nie wtrącałem się w każdy temat na alliancowym, już ci to mówiłem. Musiałeś mnie z kimś pomylić głuptasku ;) tylko się za bardzo nie podniecaj że znowu się tak do ciebie zwróciłem, ok?. Zauważyłem natomiast że ty zawsze masz wiele do powiedzenia i to(co zaskakujące) na każdy temat. To że jestem inteligentny mówiłem tak z przymrużeniem oka, większość ludzi się chyba sczaiła, to tak jak mówić że jest się charyzmatyczny. Skill your self at czytanie ze zrozumieniem ;). Daj sobie już spokój z tym shoutboxa - nawet ciebie stać na więcej.
PS
Pozdrów wszystkie moja alty na alliancowym.
Isengrim:
Nosum, ale wez se juz daj na wstrzymanie. Wasz jeden JF nie byl fakiem, ale ktos go zaczal kopiowac i wklejac na eve-kill.net oraz na nasz kb recznie, ze zmodyfikowana nazwa tylko, a dodatkowo te fake'i z eve-kill.netu zaczely sie do nas po API sciagac. Nie chodzilo o zadne pozbawianie VIDE naleznej Wam chwaly (WTF?) ani zazdrosc, tylko obrona przed zasraniem naszego KB pietnastoma KMami tego samego shipa.
P.S. W RAVE wiemy, ze to ze CAT trolluje mozna poznac po tym, ze cos pisze na jakimkolwiek kanale albo forum. Wiec tejk it izy, nie ma co sie unosic.
RobekPL:
--- Cytat: Theronth w Maj 23, 2012, 15:28:16 ---Na Fweddit nie liczyłbym za bardzo xD
Ich CEO to alt gościa znanego jako DurrHurrDurr, jednego z większych zjebów TEST-u. Jeśli walczą tak samo jak w 0.0 będą bardziej zawadzać niż pomagać :P
Po przeczytaniu tego topicu cieszę się, że jednak zaniechałem planów powrotu do milicji. Dramaty jak w 'Dlaczego ja?' zmiksowanym z 'Modą na sukces' :-*
--- Koniec cytatu ---
jesli to jest gosc ktory co 3 sek mowi na commsie "roger that" to juz wiem o co Ci chodzi :)
Ich FC na poczatku mnie lol'owal ale po pol godziny juz tylko irytowal :)
Zreszta, bylo ich tylko z 15, moze ze 2 godziny, ale co oni przez ten czas wyprawiali to przechodzilo pojecie :)
Na luzie wydokowali Charonem w systemie z 200 osobami na lokalu z czego ponad polowa chciala ich zamordowac :) Oczywiscie charon puffnal
Jak chcesz poczytac prawdziwej dramy to polecam:
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&find=unread&t=111564
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej