Forum Gry > Inne gry
Civilization V
SokoleOko:
--- Cytat: Isengrim w Lipiec 09, 2012, 11:51:30 ---No idea why. U mnie chodzi i na Win7, i na XP-eku.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście support ma to w dupie, bo wg. nich gra ma działać na czystym systemie. Jak mam zainstalowane cokolwiek poza grą to "może być konflikt z innymi aplikacjami", lol.
Byłem przekonany, że przesiadka z Visty na 7 załatwi sprawę, ale niestety - wciąż się wiesza. W przypadku strategii to niewybaczalne, bo po prostu nie chce mi się robić save'a co kolejkę.
ManganMan:
http://www.onlive.com/games/details/sid-meiers-civilization-v#&type=bragclips
Wersja do wypożyczenia na OnLive (firma od gier w "chmurze")
Isengrim:
Kolejny dodatek i po 3 wieczorach grania moge powiedziec, ze Cywilizacja jeszcze nigdy byla tak dobra. Solidny revamp kultury wraz z dodanym czynnikiem "turystyki" (wreszcie mozna oddzialywac na inne cywilizacje), fajnie rozwiniety mid-game i end-game (po poprzednich dodatkach jak sie zaczynalo od starozytnosci to tak gdzies najpozniej w Renesansie juz bylo wiadomo kto wygral), poziom trudnosci znacznie podrosl (chociaz AI niestety dalej bywa glupawe, to juz nie stosuje absurdalnej strategii "srania miastami" i potrafi naprawde zalezc za skore w przypadku cywilizacji skoncentrowanych na wojnie), handel miedzynarodowy, szpiedzy stali sie przydatni do czegos wiecej, niz tylko kontrolowanie City-States, Twoje miasta potrafia sie zbuntowac... i jeszcze duzo, duzo fajnych zmian.
A no i mozna grac Polska. Jest dojebana. :D >:D
Glass, polecam. ;)
P.S. A i razem z kupnem dodatku na Steamie dostałem za darmo Civ 4, jakby ktos chcial miec obie.
MGGG:
Możesz coś wiecej napisać o nowych opcjach kultury? Bo niestety pod tym względem V odstawała do tej pory od IV.
GlassCutter:
--- Cytat: Isengrim w Lipiec 19, 2013, 12:53:01 ---Glass, polecam. ;)
--- Koniec cytatu ---
Wiem, napierdalam już któryś dzień z rzędu ;)
Ale i tak kilka elementów odstaje w stosunku do tego co było w civ 4.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej