Forum Gry > Inne gry
Civilization V
Xeovar:
Na emperorze nigdy nie jest, ale to bonusy a nie AI. TBH za dawno grałem w Civ2 żeby pamiętać AI, ale dziwi mnie to że dało radę bronić się przez 1700 lat ;)
Isengrim:
Juz po pierwszych grach na dodatku.
Jest naprawde fajny, choc bardziej niz religia podobaja mi sie zmiany w systemie City States i nowe cywilizacje (Kartagina jest zgieta :P). Jak ktos nie polubil "piatki" to pewnie dodatek jego zdania nie zmieni, ale jak ktos jeszcze nie probowal, to polecam. :)
SokoleOko:
Żeby to jeszcze chciało działać na moim komputerze... ale wiesza się nawet po zmianie systemu. Mam legala jakby kto pytał :P
Isengrim:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 09, 2012, 11:43:53 ---Żeby to jeszcze chciało działać na moim komputerze... ale wiesza się nawet po zmianie systemu. Mam legala jakby kto pytał :P
--- Koniec cytatu ---
No idea why. U mnie chodzi i na Win7, i na XP-eku.
Soulscream:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 09, 2012, 11:43:53 ---Żeby to jeszcze chciało działać na moim komputerze... ale wiesza się nawet po zmianie systemu. Mam legala jakby kto pytał :P
--- Koniec cytatu ---
Chodzi u mnie bez zarzutu. I dodatek zacny jest, jednak troche kultura dostala po dupie. Mase rzeczy przeniesli do religii :(.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej