Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[-FS-] Frozen Synapse - dyskusja

<< < (10/12) > >>

Colonel:
[gmod]DALSZY CIAG FLEJMA W ODPOWIEDNIM DZIALE, TUTAJ SOBIE ODPUSCCIE http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=10480.msg178777;topicseen#new [/gmod]

Doom:
Otwieram ponownie. Ale mam lenia, to kto się narazi Colowi będzie się musiał sam bronić

hidden Q:
Właśnie idę spać po 12 godzinnym oblężeniu Kameli. Nie mam pewności, że jak się obudzę po DT ten system będzie nadal w posiadaniu Amarr Empire. Killboard napuchł do jakiś kolosalnych rozmiarów. Kamela od dwóch dni jest najniebezpieczniejszym low seciem co faktycznie przyciąga rozmaite gangi. CCP ostro namieszało, ale obawiam się, że najciekawsza cześć już za nami.

http://frozen-synapse.pl/kb/?a=home

p.s jutro ogarnę detale co do Caldari Faction Night, ale już dziś mogę zdradzić, że nowy mechanizm w FW może zagwarantować bitkę :)

fly safe o/

RobekPL:
Amarr Victor !
 Nie tylko nie zdobyli, a zrobilismy ja calkowicie un-contested, plus obronione zostaly systemy pipe Kamela - Sahtogas
i na dokladke zdobylismy kilka VP w systemach Kourmoren i Llamma
Bijatyki trwaly do prawie samego DT. W godzinach 2.00-7.00 polskiego czasu Minmatarzy mieli naprawde duza przewage, nie dziwily reszipy w 70 traszerow na naszych 30. Nasi FC kombinowali jak mogli zeby liczbom jakie wystawial przeciwnik przeciwstawiac sie taktyka, wyszkoleniem i umiejetnosciami .Nad ranem jednak zdobylismy przewage i poszlo juz latwiej.

i z ciekawostek...jeden z naszych FC byl we flocie 20 godzin, ostatnie 3 godz to on prowadzil flote, jak sie okazalo bardzo skutecznie.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: RobekPL w Maj 22, 2012, 11:19:26 ---i z ciekawostek...jeden z naszych FC byl we flocie 20 godzin, ostatnie 3 godz to on prowadzil flote, jak sie okazalo bardzo skutecznie.

--- Koniec cytatu ---
Niech teraz sprawdzi czy żona walizek nie spakowała, nieważne, swoje czy jego  ;D
Swoją drogą podziwiać... maksymalnie wytrzymałem 6 godzin non stop na jakimś CTA...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej