Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[-FS-] Frozen Synapse - dyskusja

<< < (11/12) > >>

hidden Q:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Maj 22, 2012, 13:21:14 ---Niech teraz sprawdzi czy żona walizek nie spakowała, nieważne, swoje czy jego  ;D
Swoją drogą podziwiać... maksymalnie wytrzymałem 6 godzin non stop na jakimś CTA...

--- Koniec cytatu ---

CVA obstawiało nam wlot do plexa w tornadach jeśli dobrze pamiętam :)

Amarr Victor!

Rash'kan:

--- Cytat: RobekPL w Maj 22, 2012, 11:19:26 ---Amarr Victor !
. W godzinach 2.00-7.00 polskiego czasu Minmatarzy mieli naprawde duza przewage, nie dziwily reszipy w 70 traszerow na naszych 30. Nasi FC kombinowali jak mogli zeby liczbom jakie wystawial przeciwnik przeciwstawiac sie taktyka, wyszkoleniem i umiejetnosciami .

--- Koniec cytatu ---

I was there!
And it was real!

Puszek ich CTA są znacznie ciekawsze niż te zero-zerowe :D
Jedna z fajniejszych bitek na jakich byłem i pomyśleć, że to głupim stabberem :)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: hidden Q w Maj 22, 2012, 15:55:49 ---CVA obstawiało nam wlot do plexa w tornadach jeśli dobrze pamiętam :)

Amarr Victor!

--- Koniec cytatu ---

Możliwe, jakaś dyskusja o dołączeniu CVA do milicji się niedawno toczyła.

--- Cytat: Rash'kan w Maj 22, 2012, 19:17:59 ---
Jedna z fajniejszych bitek na jakich byłem i pomyśleć, że to głupim stabberem :)

--- Koniec cytatu ---

To CTA było dawno temu, po kilku takich wyrobiłem se permanentną alergię na podobne imprezki  ;)
Wiem że są ciekawsze, wiele osób mi opowiadało, ale chwilowo nie mam szans na angażowanie się w cokolwiek, RL pozwala mi jedynie na lajtowe polatanie bez żadnych zobowiązań co do korporacji czy aliansu.

Chupacabra:

--- Cytat: Rash'kan w Maj 22, 2012, 19:17:59 ---I was there!
And it was real!

--- Koniec cytatu ---

i to jest własnie magia milicji, każdy może się dobrze bawić i to w statku za 15 milionów, spadniesz to lecisz po nowy, a że nowy stoi w systemie , lub 1j obok to jesteś na bieżąco

Gaunt:
Hello,
Co tam u was słychać? Coś porabiacie bo słuch o was zaginął a jestem ciekawy co tam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej