Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[-FS-] Frozen Synapse - dyskusja

<< < (9/12) > >>

Isengrim:
https://gate.eveonline.com/Profile/Isengrimus :P

Bywacie jeszcze w Ardar? Bo ja tam mam calkiem sporo gratow jeszcze po przyklejaniu sie do BSI na wycieczki po lowsecu. :)

Jonas:

--- Cytat: Isengrim w Maj 21, 2012, 14:30:49 ---Bywacie jeszcze w Ardar? Bo ja tam mam calkiem sporo gratow jeszcze po przyklejaniu sie do BSI na wycieczki po lowsecu. :)

--- Koniec cytatu ---
Tylko przelotem. Od jutra i tak tam nie zadokujemy, więc assetsy zostały relokowane.

hidden Q:

--- Cytat: Colonel w Maj 21, 2012, 14:24:49 ---No to życzę wam żeby gejtom w waszych konstekacjach matarzy akumulatory podpierdolili
Bo wlatywac tam nie ma sensu.
Tanio i blobem, dla piratów złota niema.
Można pod walec tylko wpaść.
A VIDE jak już lezysz nawet nie kopną  8)
Szacun VIDE !  :P

--- Koniec cytatu ---

Jeśli ktoś szuka złota to faktycznie nie ma sensu, natomiast jeśli ktoś szuka walki w pełnej krasie to jak najbardziej powinien zajrzeć. Ogromnym plusem jest konieczność używania tanich statków co daje możliwość ciągłego uczestnictwa w wojnie. Dodatkowo jeśli ktoś umie walczyć z liczebniejszym przeciwnikiem zabawa na 300%.

Isengrim:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Maj 21, 2012, 15:06:23 ---Tylko przelotem. Od jutra i tak tam nie zadokujemy, więc assetsy zostały relokowane.

--- Koniec cytatu ---

To dajcie namiar gdzie... jak nie macie nic przeciwko wsparciu ideologicznemu. ;)

Colonel:
[gmod] flejmik wywalony tam gdzie jego miejsce, nie przyrownywac sie tu wiecej do przyrodzeń [/gmod]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej