Śmietnisko > Flamewar
Sokole vs reszta galaktyki - było [Odp: TNQ - Inne]
Nitefish:
LtRook - Sokół przecież tworzył korpa i alians w oparciu o international community nie PL...
Lt Rook:
Nie przeczę, ale nie odmówisz mi Ryba racji jeśli będę się upierał że powiązania do PL community jednak były silne.
Gaunt:
po prostu
To nie jest gra dla ciot
lastriko:
--- Cytat: Gaunt w Maj 28, 2012, 13:51:45 ---ŻE NIE TYLKO R4KEZ JEST TAKI NIEDOJEBANY
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
sorry musiałem : D
--- Koniec cytatu ---
jak zauważyłem jechanie po innych tutaj jest normą, jednak chyba trochę przeginasz
post na poziomie sfrustrowanego licealisty
SokoleOko:
http://www.ineluctable.eu/kb/?a=pilot_detail&plt_id=4595
22 dni w korpie PvP, zero killi (nie liczymy modułków posowych, które stuknął pierwszego dnia!), lossy. Był na trialu, triala nie przeszedł (jako jeden DWÓCH takich przypadków od sierpnia 2011), osobiście wywiozłem jego graty do hiseca, żeby niczego nie stracił.
BTW, czy ja czasem nie dałem mu szansy, bo to był Twój kolega? Bo statystyki i tak miał żenujące.
--- Cytat: R4kez w Maj 28, 2012, 13:54:58 ---Musztra, ubliżanie mniej doświadczonym pilotom , nagany za wtopy i Leszek jest najmadrzejszy.
--- Koniec cytatu ---
R4kez, czy możesz przestać kłamać? Pokaż mi jedno "ubliżanie" w cytowanym przez Ciebie logu!
NIGDY nie wyzywam ludzi i im nie ubliżam. NIGDY. To jest granica, której nie przekraczam.
POMAGAM mniej doświadczonym pilotom. Kilka osób z DWISH stawiało pierwsze kroki w PvP przy mnie i zawsze cierpliwie im tłumaczyłem i pomagałem. Poświęcałem swój czas na uczenie PvP w UA.
Jeśli widzę wtopę, która mi się nie podoba - spokojnie tłumaczę co było nie tak i PROSZĘ tego nie robić więcej.
NIGDY nie wchodzę nikomu na "real life", bo Eve jest grą. W Eve (także na Centrali) jestem "SokoleOko". W realu jestem kimś innym.
Czy możesz powiedzieć to samo o sobie? Czy może mam przekleić Twoje bluzgi z innego loga, od którego zaczął się ten wątek?
Wrzuć na luz i ciesz się nowym korpem, bo zachowujesz się jakbym Cię molestował seksualnie ("pokaż na lalce gdzie Cię dotknąłem").
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej