Eve Online > Market
WTB Capital Pilot
Goomich:
--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 12, 2012, 12:11:52 --- Revelka mnie jakos odrzuca. Wygląda jak dinozaur w ciazy. :)
--- Koniec cytatu ---
Ściągnęli wygląd scorpiona z C&C, a teraz do C&C ściągają z WH40K, więc może CCP oleje pośrednika i od razu przerobi revelkę na latającą katedrę?
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Kwiecień 12, 2012, 12:10:23 ---Dread powinien mieć semiconductory? :o
--- Koniec cytatu ---
CCC to recharge capa. Semiconductor to wiecej capa (= więcej recharge na sekundę). W czasie siege'a jesteś zdany sam na siebie - tyle będziesz się naprawiał ile starczy Ci capa - czyli im więcej tego capa masz, tym lepiej. Oczywiście, warto przed wejściem w siege zostać "dobitym do pełna", ale nawet w sytuacji klasycznego hotdropa kiedy zaczynasz majac 33% capa chyba jednak warto żeby te 33% miało więcej jednostek.
Żeby było jasne - to działa na dreadach, na carrierach nie bardzo. Wydaje mi się, że po prostu dready mają niego gorszy bazowy recharge capa, a od tego przecież jest uzależniona efektywność CCC.
Isengrim:
--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 12, 2012, 12:30:44 ---To lepiej odwrotnie - kup użytecznego kapsolota a potem doskiluj sobie np matarów.
--- Koniec cytatu ---
Tez rozwazam te opcje, chociaz liczylem zgodnie z sugestia Dooma, ze Matarski bedzie tanszy. :) Ale chyba sie przeliczylem. :/
Dux:
Bo u innych ras 80% ceny to użyteczność. 80% ceny matarskich kapsli to design. Designerzy zawsze wysoko się cenili :P
Chociaż naglfar po wprowadzeniu tornad mógłby nieco stanieć. Przestał już być tak oryginalny :D
Goomich:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 12, 2012, 12:42:41 ---CCC to recharge capa. Semiconductor to
--- Koniec cytatu ---
Myślałem, że ci się semiconductory z trimarkami pomyliły...
--- Cytat: Dux w Kwiecień 12, 2012, 13:14:19 ---Chociaż naglfar po wprowadzeniu tornad mógłby nieco stanieć. Przestał już być tak oryginalny :D
--- Koniec cytatu ---
Myrmidon chciałby z tobą pogadać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej