Eve Online > Market
WTB Capital Pilot
Isengrim:
Dobra, zdecydowalem sie kupic te postac pod Minmatarskie capsle. To jedyne, co udalo mi sie dostac za mniej niz 20b (ceny postaci jakos poszly w gore ostatnio czy mi sie wydaje....).
Doskilluje jej support skille a potem pojde w Amarrow albo Gallente.
Skeer:
Zostań przy Nidho i zrób sobie Morosa, to jest całkiem przyzwoity setup osiągalny przez Ciebie w krótkim czasie.
damiantaps:
Przepraszam, że się wtrącam, ale mógłby mi ktoś wyjasnić dlaczego matarski dred jest taki zły? Jak patrzę na staty, to owszem, ma on jednego turreta mniej, ale ma dwa launchery które chyba nadrabiają tego slota.
Goomich:
2 rodzaje broni oznaczają 2 razy więcej skillowania (ważna sprawa dla młodych), więcej amunicji (w rewelce mam tylko 9 szkieł, na close, medium i long, Morosy pewnie mają coś podobnego, Sokół ma pewnie ze 4 rodzaje rakiet i ewentualnie frakcyjne kinetyki, na Naglolfarze, musi nie tylko wozić rakiety jak jak phoenix, ale też ammo do dział, które w przypadku projectili samo w sobie jest dosyć skomplikowane), potrzeba więcej modułów do bonusowania broni, ma gorszy tank niż pozostałe (6/6, gdy tymczasem, revelka ma 8 lowów, moros 7, zaś phoenix 7 medów).
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Kwiecień 14, 2012, 15:52:47 ---Sokół ma pewnie ze 4 rodzaje rakiet i ewentualnie frakcyjne kinetyki
--- Koniec cytatu ---
Ściśle mówiąc zabieram:
1) Frakcyjne kinetic jakby trzeba było strzelać w capsy
2) T1 kinetic (jest bonus, więc dobrze tym bije się moduły, Customsy i ew. posy bez resa na kin - matarskie)
3) T1 em/explo w zależności od tego jakie cel mal resy.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej