Śmietnisko > Off Topic
Prosba o wypelnienie ankiety
Dormio:
--- Cytuj ---Wyższe - licencjackie
Wyższe - magisterskie
--- Koniec cytatu ---
A o inżynierach zapomniał :P
Tloluvin:
--- Cytat: Dormio w Kwiecień 12, 2012, 09:32:49 ---A o inżynierach zapomniał :P
--- Koniec cytatu ---
To jest wyksztalcenie wyzsze inzynierskie nie bedace ani magisterskim ani licencjackim? :P
No to prace zakonczylem i przed chwila praca oddalem do oceny. Jak bedzie ok, to zostanie tylko wydrukowac, oprawic i zaniesc do dziekanatu zeby mogla tam kurz zbierac ;)
Jeszcze raz dziekuje wszystkim ktorzy pomogli mi w jej napisaniu czy to poprzez wypelnilenie ankiety czy poprzez uwagi do niej
Jonas:
--- Cytat: Tloluvin w Maj 17, 2012, 12:19:11 ---To jest wyksztalcenie wyzsze inzynierskie nie bedace ani magisterskim ani licencjackim? :P
--- Koniec cytatu ---
A owszem, jest. Wyższe inżynierskie to wyższe inżynierskie, nie musi być magister, ale nie jest licencjatem.
Dormio:
A czy licencjat to nie jest aby przypadkiem jedynie dokument potwierdzający ukończenie nauki w szkole wyższej ?
Dodatkowo szkołę wyższą można ukończyć, ale wykształcenia nie zdobyć.. (zapewne takich osób jest więcej, ale jeden z naszych prezydentów usiłował przekonać wszystkich, że ma wykształcenie wyższe). :P
Tloluvin:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Maj 17, 2012, 12:43:35 ---Wyższe inżynierskie to wyższe inżynierskie, nie musi być magister, ale nie jest licencjatem.
--- Koniec cytatu ---
Wyzsze inzynierskie nie bedace magistrem to ten sam poziom co licencjat. Tylko ladniej brzmi ;)
--- Cytat: Dormio w Maj 17, 2012, 13:43:49 ---A czy licencjat to nie jest aby przypadkiem jedynie dokument potwierdzający ukończenie nauki w szkole wyższej ?
--- Koniec cytatu ---
Nie
Mozesz ukonczyc studia licencjackie/magisterskie, a nie miec licencjata/magistra. Co np ma miejsce jak ktos ma zaliczenia z wszystkich przedmiotow, a nie podszedl do egzaminu koncowego.
--- Cytat: Dormio w Maj 17, 2012, 13:43:49 ---Dodatkowo szkołę wyższą można ukończyć, ale wykształcenia nie zdobyć.. (zapewne takich osób jest więcej, ale jeden z naszych prezydentów usiłował przekonać wszystkich, że ma wykształcenie wyższe). :P
--- Koniec cytatu ---
Mitologia (przynajmniej w tej pracy :P) byla poza moja strefa zainteresowan. Poza tym zalozylem, ze osoby wypelniajace ankiete sa w stanie okreslic czy maja juz wyzsze czy jeszcze nie >:D
Zreszta skoro pytanie w takiej formie zostalo zaakceptowane to kim ja jestem by to kwestionowac ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej