Śmietnisko > Off Topic

Prosba o wypelnienie ankiety

(1/5) > >>

Tloluvin:
Wybaczcie ten maly spamik, ale pisze prace dyplomowa o mobbingu ktora ma miec czesc badawcza.

W zwiazku z tym chcialbym prosic Was o pomoc i wypelnienie (calej) ankiety http://moje-ankiety.pl/respond-22893.html

z gory dzieki

PS
Jakby co gdyby w ramach zachety potrzebne byly cycki moge wstawic obrazek pokazujacy jak jedna kobieta moze zadowolic 12 mezczyzn naraz  ;)

Starakopara:
ciekawy temat, z przyjemnością wypełniłem  :)

Dux:
Wg mnie pytanie o minimalny czas trwania mobbingu jest zbyt zamknięte, bo też w pewnych przypadkach pod mobbing podpadną zachowania w trwające w okresie znacznie krótszym, niż najkrótszy termin podany w ankiecie. Za kare na to pytanie nie odpowiedziałem :P

Starakopara:

--- Cytat: Dux w Kwiecień 11, 2012, 13:43:44 ---Wg mnie pytanie o minimalny czas trwania mobbingu jest zbyt zamknięte, bo też w pewnych przypadkach pod mobbing podpadną zachowania w trwające w okresie znacznie krótszym, niż najkrótszy termin podany w ankiecie. Za kare na to pytanie nie odpowiedziałem :P

--- Koniec cytatu ---

to tak jak ja  ;D

Gaunt:

--- Cytat: Tloluvin w Kwiecień 11, 2012, 13:00:19 ---
PS
Jakby co gdyby w ramach zachety potrzebne byly cycki moge wstawic obrazek pokazujacy jak jedna kobieta moze zadowolic 12 mezczyzn naraz  ;)

--- Koniec cytatu ---

wiem o co Tobie chodzi, na demotywatorach było  >:D

wypełniona ankieta, ale za nagrodę podziękuje :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej