Śmietnisko > Off Topic
Prosba o wypelnienie ankiety
Tloluvin:
Wybaczcie ten maly spamik, ale pisze prace dyplomowa o mobbingu ktora ma miec czesc badawcza.
W zwiazku z tym chcialbym prosic Was o pomoc i wypelnienie (calej) ankiety http://moje-ankiety.pl/respond-22893.html
z gory dzieki
PS
Jakby co gdyby w ramach zachety potrzebne byly cycki moge wstawic obrazek pokazujacy jak jedna kobieta moze zadowolic 12 mezczyzn naraz ;)
Starakopara:
ciekawy temat, z przyjemnością wypełniłem :)
Dux:
Wg mnie pytanie o minimalny czas trwania mobbingu jest zbyt zamknięte, bo też w pewnych przypadkach pod mobbing podpadną zachowania w trwające w okresie znacznie krótszym, niż najkrótszy termin podany w ankiecie. Za kare na to pytanie nie odpowiedziałem :P
Starakopara:
--- Cytat: Dux w Kwiecień 11, 2012, 13:43:44 ---Wg mnie pytanie o minimalny czas trwania mobbingu jest zbyt zamknięte, bo też w pewnych przypadkach pod mobbing podpadną zachowania w trwające w okresie znacznie krótszym, niż najkrótszy termin podany w ankiecie. Za kare na to pytanie nie odpowiedziałem :P
--- Koniec cytatu ---
to tak jak ja ;D
Gaunt:
--- Cytat: Tloluvin w Kwiecień 11, 2012, 13:00:19 ---
PS
Jakby co gdyby w ramach zachety potrzebne byly cycki moge wstawic obrazek pokazujacy jak jedna kobieta moze zadowolic 12 mezczyzn naraz ;)
--- Koniec cytatu ---
wiem o co Tobie chodzi, na demotywatorach było >:D
wypełniona ankieta, ale za nagrodę podziękuje :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej