Śmietnisko > Off Topic

Propozycja eventu " W obronie Jita"

<< < (2/7) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: edek113 w Kwiecień 09, 2012, 20:58:28 ---(...) ale nie oceniaj projektu jeśli go  nie rozumiesz albo nie potrafisz .

--- Koniec cytatu ---
Ok Widzę, ze przypadek z gatunku rycerskiego, czytaj zakuty łeb. Potrzebna twarda ściana i spory rozbieg. Może zróbmy tak. Skoro nie zgadzasz się z  diagnozą że to pomysł z d**y to ja poczekam z Ty za kilka dni czy tygodni (Mittani ma przerwę jakoś do 20-któregoś kwietnia jeśli dobrze pamiętam) więc niech będzie kilka tygodni przedstawisz mi/nam obszerny raport i wyniki tego "eventu" a jak będzie widać jego wymierne efekty wtedy ja tu na forum odszczekam publicznie to co napisałem i nigdy więcej nie będę krytykował cokolwiek byś napisał. Deal ?

sc0rp:
Buahahahahaha pokaz na lalce gdzie cie gooni dotykali

--- Cytat: edek113 w Kwiecień 09, 2012, 20:02:55 --- biorąc pod uwagę poziom wyszkolenia goonsów
--- Koniec cytatu ---

http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=12972304
Vs.
edek113 - evewho.com -> not found, eve-kill.net -> not found

Precelek:
jest inny sposob zaorac im sova ktos chetny ?

Ptysiu:
Moment... Przeszkodzić? Sam bym użyczył paru działek na szczytny cel rozpieprzenia Jita (Jita is a hole, Rens has a soul 8)).

Gaunt:
większość ludzi z polskiego community odpowie
"hu kers", więc słabo widze ten event.
Ponadto, niedość, że Mittani ma mało do gadania to i tak nic nie zdziałamy nawet mając te przykładowo 50 osób

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej