Śmietnisko > Off Topic
Propozycja eventu " W obronie Jita"
Soulscream:
--- Cytuj ---biorąc pod uwagę poziom wyszkolenia goonsów jestem pewien że niejeden nie zmieni homestation i będą drałowac przez kilka systemów wprost proporcjonalnie do swojej inteligencji i obycia w grze ...
--- Koniec cytatu ---
Ten mit jest wciąż żywy ?
edek113:
Ja myślę że Mittani ma jednak coś do gadania a biorąc pod uwagę że "wszystkie drogi prowadzą do Jita" to 50 osób już coś może [a może dołączą się inni ? ]
Co do miłości lub innych uczuć do Jita to jakie to ma znaczenie ?
Dla mnie bezcenna byłaby mina goonsów przeświadczonych o swojej potędze ,blobie i umiejętnościach niesionych na skrzydłach arogancji do Jita a tu nagle zonk - wlecieli i nagle znikneli...
Koszty i całe przygotowania są śmiesznie łatwe i tanie - wypowiedzieć wojnę i czekać na maruderów albo jako neutrale we frejach pod stacjami z medlabem .
Nie trzeba wchodzić do jednego korpa/aliansu , wystarczy z kimś się dogadać i robić swoje tyle ze w hi
Co do mitu o gonach to nie wiem bo ja rzucę ich Kb to jakis specjalista od gnojenia wszystkiego powie ze kb nie jest wyznacznikiem ...na pytanie o jakąś epicka bitke inny mi wklei kila supera gdzie sie whorowało 500 hurków a jak spytam o iskefficiency wkleją pogrom zaplusowanych freighterów których oszukali .
ale spróbujmy ... jak dla mnie 1.4 kila do 1 losa to słabe umiejętności całego ally
a iskefficiency świadczy tylko ze latają gorszym szmelcem niż przeciwnicy nadrabiając wszystko blobem i tu sie kończą umiejętności a zaczynają liczby...
http://eve-kill.net/?a=alliance_detail&all_id=3799
Mnie ten pomysł się spodobał i go forsuję ale do wykonania /koordynacji przydałby się ktoś znany i ceniony jako FC który dopisałby szczegóły i rozmieścił ochotników
Rash'kan:
Misiu, a kto nie lata blobem jeśli może?
Poleć sobie solo statkiem, albo z dwoma kolegami, wszyscy Ci rzucą 20 osobowy gang "tak na wszelki wypadek".
Może zamiast patrzeć na liczby, sprawdź proporcje?
Więc przestań już płakać o umiejętnościach i zacznij zbierać ludzi.
Gooni potrafili swoich zebrać, Tobie nie idzie.
Gooni vs Edek 1:0 ;]
Gaunt:
Edek a jaki masz nick postaci?
Zgaduję, że jesteś stosunkowo młodym graczem jeżeli myślisz, że coś takiego w polish community ma w ogóle rację bytu :-X
Nie neguje samego pomysłu, ale porywasz sie z motyką na słońce. Pozatym nikt Ciebie nie zna na centrali a ludzie pójdą raczej za kimś rozpoznawanym a nie, wybacz za wyrażenie "gościem, którego nikt nie zna i który napisał coś na centrali"
Ptysiu:
--- Cytat: Gaunt w Kwiecień 10, 2012, 06:56:06 ---Edek a jaki masz nick postaci?
Zgaduję, że jesteś stosunkowo młodym graczem jeżeli myślisz, że coś takiego w polish community ma w ogóle rację bytu :-X
Nie neguje samego pomysłu, ale porywasz sie z motyką na słońce. Pozatym nikt Ciebie nie zna na centrali a ludzie pójdą raczej za kimś rozpoznawanym a nie, wybacz za wyrażenie "gościem, którego nikt nie zna i który napisał coś na centrali"
--- Koniec cytatu ---
+1
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej