Śmietnisko > Off Topic
Propozycja eventu " W obronie Jita"
edek113:
Kolega poddał mi według mnie bardzo fajny pomysł ... zrobić event w obronie Jita
Większość słyszała na pewno o pogróżkach "złego " Mittaniego ze jak mu zdejmią bana to poleci i rozpirzy Jita , całą ekonomię , frachty i sam pewnie nie wie co jeszcze bo chyba nie ma umowy i zasad których by nie zjebał :P
Nie interesuje mnie obrona jakiś kerbirów , frachtów czy ekonomii gry bo ona sie obroni sama a kto spadnie to za grzechy swoje ale sama idea zepsucia komus dobrej zabawy . Goonsi do tej pory bawia sie swietnie psujac zabawę innym w każdy możliwy sposób , może czas zepsuć zabawę im?
Myślę ze wielu pała przyjacielskimi uczuciami do kolegów z goonsfederation a teraz nadarza się okazja je pokazać .Wiadomo gdzie będą , dokąd bedą zmierzać po udanym suisaidzie na zgrupowanie lub maruderzy . Nie interesuje mnie walka wielkich flot w Jita czy okolicy ale biorąc pod uwagę poziom wyszkolenia goonsów jestem pewien że niejeden nie zmieni homestation i będą drałowac przez kilka systemów wprost proporcjonalnie do swojej inteligencji i obycia w grze ...
A do wszystkiego wystarczy niewiele :
przygotowanie wojny i czekanie na kolegów ...jak będzie ich dużo to większość ma obcykane dockinggame , będzie leciał jeden to wpierdol ...
Gdyby ktoś się zapalił do takiej akcji i przetłumaczoną propozycje napisał na angielskojęzycznym forum można by zebrać sporą ekipę .Już raz widziałem taki zryw graczy w proteście przeciwko mikrotransakcjom może goonsi też potrafią zjednoczyć ?
A teraz czekam na uwagi , pomysły i trole ...
P.S. tylko bez specjalistycznych pytań gdzie mnie dotykali i naukowych wywodów bo to jest tylko gra a ja mam taki kaprys 8)
Gariothius:
Naprawdę wierzysz że ekonomia w EVE się zawali, bo jakiś mittani dostał kopa z CSM ?
Pol Kent:
Edek oddychaj głeboko może przejdzie Ci ta niedorzeczność. A jak ni to zmień dilera, ewidentnie towar który palisz jest dla Ciebie za silny. Pomysł z takim eventem czy raczej "eventem" jest tak z d**y że nie wiem czy da się głębiej sięgnąć. ???
edek113:
--- Cytat: edek113 w Kwiecień 09, 2012, 20:02:55 ---Nie interesuje mnie obrona jakiś kerbirów , frachtów czy ekonomii gry bo ona sie obroni sama
--- Koniec cytatu ---
Prosiłem bez wywodów i innych pierdów , czytanie podobno nie boli ale za zrozumieniem tekstu niektórzy maja problemy ...
Nie patrz na to przez pryzmat tego co ty wiesz /umiesz/robisz bo zazwyczaj każdy przyrównuje wszystko do siebie i efekty widać - to że ty czegoś nie rozumiesz /potrafisz nie znaczy ze inni tego nie robią , wejdź spowrotem głęboko i oddychaj , nie oddychaj mi to wisi ale nie oceniaj projektu jeśli go nie rozumiesz albo nie potrafisz .
Gariothius:
--- Cytat: edek113 w Kwiecień 09, 2012, 20:58:28 ---Prosiłem bez wywodów i innych pierdów , czytanie podobno nie boli ale za zrozumieniem tekstu niektórzy maja problemy ...
Nie patrz na to przez pryzmat tego co ty wiesz /umiesz/robisz bo zazwyczaj każdy przyrównuje wszystko do siebie i efekty widać - to że ty czegoś nie rozumiesz /potrafisz nie znaczy ze inni tego nie robią , wejdź spowrotem głęboko i oddychaj , nie oddychaj mi to wisi ale nie oceniaj projektu jeśli go nie rozumiesz albo nie potrafisz .
--- Koniec cytatu ---
Ok, to... Jaki masz pomysł na to ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej