Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
xanowron:
--- Cytat: xantinos w Luty 13, 2016, 16:26:37 ---Szanuje Twoje zdanie jednak gdybyś dobił do 7 poziomu mógłbyś sobie polatać w otwartej przestrzeni w której jest ze 100 albo 200 konstelacji skonstruowanych podobnie jak w eve (ochrona stacji non pvp hi sec , strefy niebezpieczne open pvp ).
Problem z każdym dyskutantem tutaj polega na tym, że odpala triala ( do 3 poziomu to trial ) coś tam polata możne samouczek, możne nie i ocenia jaki to szajs, arcadówka albo wot.
Jest pvp i na nim głownie oparta jest ta gra, jest zbieractwo i produkcja uproszczono pve do kliknięcia randomu albo wyboru konkretnej misji.
Naprawdę jest cała masa podobieństw z eve sa może inaczej wykonane być może ale oferująca dokładnie te same treści, a różnica ?
Mniej bezsensownego gridu i latania, a więcej konkretów i akcji w szybszym tempie.
Tu nie musisz decydować kim chcesz grać grasz pvp resztę masz jako dodatek z automatu czyli i jesteś producentem i minerem bo musisz sobie sam zbudować statki.
Jest odpowiednik Inkursji atakujesz inwazje z jakimś tam super obcym , są inwazje na systemy obcych , cyberów itd.
Jeśli masz niedosyt masz ligi pvp i turnieje regularnie 3 razy dziennie to raczej zapożyczone z wota i esl.
Korporacje walczą o przejęcie systemów to takie połączenie clan wars z wot z sovem z eve musisz zbudować jako korporacja dreda, a potem nim lecisz atakować system z ekipa 15 vs 15 i dred przeciw dredowi, przegrany ucieka, wygrani zajmują system i czerpią z niego profity.
za tydzień maja być niszczyciele t2 dodane 11 poziomu gra idzie szybko do przodu bo ktoś zobaczył perspektywy zarobku przez 3 lata stała w miejscu ostatnie pól roku rewolucyjne zmiany widać że zmieniła się ekipa.
Ale jeżeli ktos z góry zakłada, że coś jest złe zamyka się na obiektywne informacje ....
--- Koniec cytatu ---
Ok, a czy w tym "open space" dużo ludzi lata? Bo ciężko znaleźć coś na YT o otwartym pvp... (nie interesują mnie filmiki od Twórców gry)
Zgudi:
Polatałem w Open Space. Są to systemy wielkości puszki do konserwy. Na środku jest stacja, a wokoło w odległości ledwie kilku kilometrów od niej bramy, asteroidki i jakieś npc latające od bramy do bramy. Czasem zdarzało mi się spotkać pojedyncze osoby. Postrzelałem trochę do npc i do tych graczy po czym wsiadła na mnie jakaś policja co zakończyło się zgonem i szybkim respawnem.
xanowron:
--- Cytat: Zgudi w Luty 13, 2016, 16:45:39 ---Polatałem w Open Space. Są to systemy wielkości puszki do konserwy. Na środku jest stacja, a wokoło w odległości ledwie kilku kilometrów od niej bramy, asteroidki i jakieś npc latające od bramy do bramy. Czasem zdarzało mi się spodkać pojedyncze osoby. Postrzelałem trochę do npc i do tych graczy po czym wsiadła na mnie jakaś policja co zakończyło się zgonem i szybkim respawnem.
--- Koniec cytatu ---
Brzmi jak hajsek :)
Pytanie bonusowe: czy jak ktoś mnie zabije w open space to coś tracę (np shipa, moduly które kupiłem/wyprodukowałem)?
Zgudi:
Mi nie udało się niczego stracić. Co najwyżej amunicję którą zużyłem do rozrabiania. Ale być może traci się jakieś punkty reputacji... tego nie wiem.
xantinos:
--- Cytat: xanowron w Luty 13, 2016, 16:32:02 ---Ok, a czy w tym "open space" dużo ludzi lata? Bo ciężko znaleźć coś na YT o otwartym pvp... (nie interesują mnie filmiki od Twórców gry)
--- Koniec cytatu ---
Ludzi jest coraz więcej bo żeby zrobić destroyera musisz wyfarmic materiały ze skal i dropu, który najłatwiej znaleść w strefach pvp.
Robi się jak w eve wczoraj jakiś gość paziował ruskich z korpa cccp jednego za drugim jak wlatywali do systemu.
Jeżeli zabiła cie policja to musialeś być w hi secu :) systemy od (0.4 porównanie w eve ) są na czerwono z napisem strefa niebezpieczna, a stacja jest tylko jedna na region :) czyli są 3 stacje w całej grze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej