Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (15/96) > >>

xantinos:

--- Cytat: xanowron w Luty 13, 2016, 16:53:58 ---Brzmi jak hajsek :)

Pytanie bonusowe: czy jak ktoś mnie zabije w open space to coś tracę (np shipa, moduly które kupiłem/wyprodukowałem)?

--- Koniec cytatu ---
Tracisz kasę za statek musisz się naprawić i wszystko co miałeś w ładowniach, a czasem to są spore sumy :) albo epickie plany broni albo minerały.

Zgudi:
Xantinos

W EVE istnieje potężny rynek gdzie można wszystko wystawić na sprzedaż. Czy w Star Conflict jest jakikolwiek market gdzie inny gracz wystawia na sprzedaż cokolwiek??? Krzem bym kupił bo na pociski potrzebny a mi się skończył. Czy, gdzie i od kogo mogę kupić ten minerał???

Posłuż dobrą radą panie "SC to nowa odsłona EVE"

xantinos:

--- Cytat: Zgudi w Luty 14, 2016, 21:30:42 ---Xantinos

W EVE istnieje potężny rynek gdzie można wszystko wystawić na sprzedaż. Czy w Star Conflict jest jakikolwiek market gdzie inny gracz wystawia na sprzedaż cokolwiek??? Krzem bym kupił bo na pociski potrzebny a mi się skończył. Czy, gdzie i od kogo mogę kupić ten minerał???

Posłuż dobrą radą panie "SC to nowa odsłona EVE"

--- Koniec cytatu ---

Nie ma tego bo jest to kompletnie niepotrzebne masz być samowystarczalny i spróbować każdego aspektu gry samemu :) chyba, że jesteś niecierpliwy to masz paczki za złoto w których jest wszystko co trzeba tylko niestety losowo.
Przecież każdy pro EVE gracz marudzi że kerbiry , że kopacze, że są niepotrzebni i psuja grę, to się zdecydujcie czy eve to pvp, kerbirka czy co  ?
Już widzę tych wszystkich pro jak mozolnie i uczciwie pracują na każdy swój statek hahahaha to nie ten typ.
Mnie się podoba w SC, że o wygranych decyduje w większości umiejętność gracza oraz strategia całej drużyny, a nie przewaga przypadkowa bo nas jest więcej niż ich, albo wynikającą tylko ze stażu gry. Tam i nowicjusz i weteran ma takie same szanse błyszczeć w pvp.
Wczoraj grałem turnieje za darmowe złoto fajna sprawa dla naszej strefy czasowej tylko 2 terminy wchodzą w grę masz starcia 8 vs 8 tier 3 statki dowolne z tego tieru grasz  3 mecze, a największa kasę zgarniają ci co 3 razy wygrają chyba 250 za 1 wygrana zgarnęliśmy po 50.
Tiery w grze sa w widełkach po 3
Tier 1  to poziomy 1-3 (trial) walki pvp z bootami i takie tam
Tier 2 połaczony ma MM z tierem 3 to poziomy 4-6
Tier 3 (turniejowy) to poziomy 7-9
Tier 4 połączony MM z tierem 5 poziomy 10-12
Tier 5 end game 13-15

VonBeerpuszken:

--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 11:44:03 ---Nie ma tego bo jest to kompletnie niepotrzebne masz być samowystarczalny i spróbować każdego aspektu gry samemu :)

--- Koniec cytatu ---
I po co Zgudi Ci to było? Właśnie sie dowiedziałeś że jesteś niesamodzielny i niesamowystarczalny  ;D
A skupiając się na PVP kasa i statki same Ci się mnożą w hangarze.
Nie ma to jak być samowystarczalnym za złoto kupione za dolary/złotówki/ojro/czy co tam innego  ;D

Xant, nie wiem po co próbujesz przekonać konia czystej krwi arabskiej że jest wielbłądem, ale skończ z tymi "dowodami" bo to już się męczące robi. Podoba Ci się SC? Super, fajnie, ale przestań przekonywać starych wyjadaczy że prosta arkadówka jest następcą albo zamiennikiem sandboxa z rozbudowanym światem.
Nie jest i koniec, każdy kto zagrał w to i to to powie.
No...może oprócz fanatyków, ale tacy nigdy nie są rozsądni.

Xeovar:
Ej Puszek, trola mamy karmić a nie przepędzać. Wątek się obudził znowu a ty mu tak prawdę po prostu napisałeś ;( Przecież znowu umrze... wątek znaczy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej