Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
Isengrim:
Czy to już czas na obowiązkowy:
Zgudi:
--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 07, 2016, 15:31:17 ---Czy to już czas na obowiązkowy:
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie. Xantinos znalazł wytłumaczenie na pytanie: jak to się dzieje, że wszyscy są przeciwko niemu.
[BU FU] Karas:
odkryl, ze nie tylko eve jest martwa, ale i centrala. Ktora ma 1 usera na multikoncie...
co ja teraz zrobie po takim zdemaskowaniu : [
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: xantinos w Kwiecień 07, 2016, 12:06:56 ---Nie dostałem bana tylko moje posty są moderowane po tym jak zbluzgałem Zgudiego za głupotę w temacie o wiedźminie.
Zresztą nie żałuje ani jednego słowa, a to forum nie jest tak cenne żebym się tym miał przejmować :)
Mam własne gdzie już jest ponad 60 osób w niecałe dwa miesiące i szkoda mi czasu na ożywianie tego tutaj.
Zawsze jest ten sam zestaw i podejrzewam ze konta adminów są tych samych osób :)
Od miesiąca opisujecie inne gry :)) to najlepsza ocena końcowa naszego sporu tutaj co do przyszłości eve.
P.S pozdrowienia dla moderatora :)
--- Koniec cytatu ---
Ożywianie :D i jezu muszę przestać pisać o innych grach bo EvE upadnie. A co do powyższego, już X. rzucał o smoleńsku, zdrajcach narodu to i teraz mamy teorię spiskową. Ergo imho admini to egipscy faraonowie wskrzeszeni przez kosmitów i używający tego forum jako narzędzia do przejęcia władzy nad światem. Fru .. fruuss ... jak można być takim frustratem.
Tloluvin:
--- Cytat: xantinos w Kwiecień 07, 2016, 12:06:56 ---Od miesiąca opisujecie inne gry :)) to najlepsza ocena końcowa naszego sporu tutaj co do przyszłości eve.
--- Koniec cytatu ---
Jak zajrzałem na ostatnią stronę działu inne gry to wyszło mi, że te inne gry są na tym forum opisywane od prawie 6. lat (czyli od min 5. lat EVE wg Twojej logiki nie powinno istnieć). Nie wiem więc czemu mówisz o miesiącu.
Co do przyszłości gier to każda gra ma przyszłość dokładnie taką samą i tą przyszłością jest zniknięcie z rynku. Kwestia czasu.
Na koniec mam osobistą prośbę. Nie zrażaj się hejtem i pisz tu co jakiś czas o SC. Oszczędza to moje łącze i czas, bo dzięki temu wiem, że dalej nie ma sensu do tej gry zaglądać.
Z góry dzięki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej