Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
Qlko1:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 06, 2016, 11:16:41 ---Powody jego zamknięca się w sobie są inne
--- Koniec cytatu ---
Doom, masz u mnie dobre piwo :)
Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
Zgudi:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 06, 2016, 11:16:41 ---Powody jego zamknięca się w sobie są inne
--- Koniec cytatu ---
Jak zaczął spamować Star Conflictem w ulubionych tematach Doom-a, to intuicyjnie wiedziałem dlaczego nagle przestał pisać :D
xantinos:
Nie dostałem bana tylko moje posty są moderowane po tym jak zbluzgałem Zgudiego za głupotę w temacie o wiedźminie.
Zresztą nie żałuje ani jednego słowa, a to forum nie jest tak cenne żebym się tym miał przejmować :)
Mam własne gdzie już jest ponad 60 osób w niecałe dwa miesiące i szkoda mi czasu na ożywianie tego tutaj.
Zawsze jest ten sam zestaw i podejrzewam ze konta adminów są tych samych osób :)
Od miesiąca opisujecie inne gry :)) to najlepsza ocena końcowa naszego sporu tutaj co do przyszłości eve.
P.S pozdrowienia dla moderatora :)
Soulscream:
Łał 60 osób w dwa miesiące na swoim forum. Who gives a fuck?
Zgudi:
--- Cytuj ---Zawsze jest ten sam zestaw i podejrzewam ze konta adminów są tych samych osób
--- Koniec cytatu ---
Nazwijmy to po imieniu. Podejrzewasz, że część z nas to multikonta Doom-a i i Hastrabul-a? I że jak jednemu z drugim znudziła się kłótnia z Tobą to przełączyli się na adminowe konto żeby się pobawić w strażnika teksasu i utemperować Tobie nos? :)
Ja podejrzewam, że im nie chciałoby się bawić w postowanie sam ze sobą z multikont i sztuczne podbijanie aktywności na forum.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej