Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
xantinos:
--- Cytat: sztosz w Luty 17, 2016, 00:00:38 ---Bo wciąż jest to prawda. Nie chcesz odpowiadać na pytania które są dla Ciebie nie wygodne.
Ja na twoje pytanie wzięte z powietrza zupełnie, po co gram, odpowiedziałem. A ty nie dość że nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytanie, to jeszcze ewidentnie wstydzisz swoich odpowiedzi, bo kasujesz swoje posty :D
--- Koniec cytatu ---
cofnąłem się do strony 5 jedyne pytanie na jakie nie dostałeś odpowiedzi to dlaczego ja gram w gry ?
Bo mam za dużo pieniędzy i wolnego czasu i to lubię :) Zaczynałem na początku lat 80 na zx spectrum potem Atari i jestem uzależniony jak każdy z Was :)
Poza tym lubię odkrywać i uczyć się nowych rzeczy.
Szukać wyzwań czyli gonić przysłowiowego króliczka, jak go już złapie nudzę się i idę szukać nowego ...
Taki żarcik :)
Zgudi:
Jeszcze wrócisz na kolanach do EVE i będziesz błagał wszystkich do okoła, by ci wybaczyli, plując na SC jak my. Sprzedasz swój klan w SC za 1 ISK :D
xantinos:
--- Cytat: Zgudi w Luty 17, 2016, 00:13:30 ---Jeszcze wrócisz na kolanach do EVE i będziesz błagał wszystkich do około, by ci wybaczyć, plując na SC jak my. Sprzedasz swój klan za 1 ISK :D
--- Koniec cytatu ---
tylko pod warunkiem ze zmienia silnik (nierealne) skasują abonament (pewnie tez nie) i wprowadzą coś nowego do samej gry jej aktualny kształt jest tak anachroniczny że aż mi jej szkoda.
A szkoda bo jak zaczynałem było to coś super jednak z upływem czasu poziom gry pozostał w 2010, a mamy 2016 czy w eve zagrasz na oculusie ? a w SC tak :)
GlassCutter:
--- Cytat: xantinos w Luty 17, 2016, 00:18:09 ---czy w eve zagrasz na oculusie ? a w SC tak :)
--- Koniec cytatu ---
Zajebisty atut! Ja jednak wolę wiedzieć co się dzieje na polu walki oddalając kamerę, zrób tak na okulusie :D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: GlassCutter w Luty 17, 2016, 00:49:47 ---Zajebisty atut! Ja jednak wolę wiedzieć co się dzieje na polu walki oddalając kamerę, zrób tak na okulusie :D
--- Koniec cytatu ---
Odsuwasz na pół metra od oczu i tez masz oddalenie.
A atut jak każdy inny w tym topicu. Pociągniecie go dalej to się dowiecie że "a wasza stara jest gruba".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej