Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (46/96) > >>

Zgudi:

--- Cytat: xantinos w Luty 16, 2016, 22:24:06 ---napisz chociaż raz coś własnego i innego powtarzasz się już chyba 4 raz

Co do korporacji są jeszcze dwie poza POLISH HUNTERS jest jeszcze Zgrany Team i Gwiezdna Eskadra

--- Koniec cytatu ---
A tam gdzie ty jesteś, nie powiesili się jeszcze?  :) Przypuszczałbym że pozostały już tylko 2

xantinos:

--- Cytat: Zgudi w Luty 16, 2016, 22:31:21 ---A tam gdzie ty jesteś, nie powiesili się jeszcze?  :)

--- Koniec cytatu ---
nie uwierzysz, ale jestem lubiany :)

sztosz:

--- Cytat: xantinos w Luty 16, 2016, 22:24:06 ---napisz chociaż raz coś własnego i innego powtarzasz się już chyba 4 raz

--- Koniec cytatu ---

Ty nie odpowiadasz na niewygodne pytania, a ja proszę o odpowiedzi na nie :) Każdy tańczy tak jak lubi. :)

xantinos:

--- Cytat: sztosz w Luty 16, 2016, 22:39:50 ---Ty nie odpowiadasz na niewygodne pytania, a ja proszę o odpowiedzi na nie :) Każdy tańczy tak jak lubi. :)

--- Koniec cytatu ---
od tygodnia odpowiadam na większość pytań nawet na najgłupsze ale ty piszesz zawsze to samo :)

sztosz:

--- Cytat: xantinos w Luty 16, 2016, 23:40:23 ---od tygodnia odpowiadam na większość pytań nawet na najgłupsze ale ty piszesz zawsze to samo :)

--- Koniec cytatu ---
Bo wciąż jest to prawda. Nie chcesz odpowiadać na pytania które są dla Ciebie nie wygodne.

Ja na twoje pytanie wzięte z powietrza zupełnie, po co gram, odpowiedziałem. A ty nie dość że nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytanie, to jeszcze ewidentnie wstydzisz swoich odpowiedzi, bo kasujesz swoje posty :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej