Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Jeśli ktoś miał wątpliwości...

<< < (9/23) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Chupacabra w Marzec 29, 2012, 10:20:00 ---Ja jestem innego zdania. Usunięcie z CSM ok, w końcu jest przedstawicielem graczy i powinien zachować poziom

--- Koniec cytatu ---

Zdarzylo sie to podczas panelu sojuszy i trzeba pamietac ze w pierwszej kolejnosci zawsze bedzie jego sojusz i potwierdzil to w CEO Update ostatniej nocy. Do tego CSM mialobyc pierwsza kosmiczna demokracja, wiec to do tej organizacji nalezy danie klapsa. Wydalenie z CSM nie, zrzeczenie sie stolka przewodniczacego i bycie szarym czlonkiem CSM. Generalnie zachowanie poziomu jakiegos ale z drugiej strony CCP chcialo miec chilloutowo imprezowy fanfest i go dostalo i teraz jest dym. Kolejna rzecz, czemu caly raban poszedl w eter w momencie kiedy ogloszono wyniki ?

--- Cytuj ---To już od jakichś 3-4 dni. Masakra, a najgorzej że pomiędzy tym śmieciem jest całkiem sensowny topik o FW i trzeba się przez to przedzierać.
--- Koniec cytatu ---

To jest kilkanascie/dziesiat osob ktore prowadzi prosta polityczna (metagame) walke. A ze Mittani jest jelopem i nie posluchal zony, ktora chciala go namowic by Trzzbk albo Zastrow poprowadzili panel. Generalnie na goonfleet.com ludzie mu mowili, ze nie jest smieszny i niech komus innemu da to poprowadzic, ale on jest space fucking wizard no to dostal z lightning bolta jak Clinton z Lewinsky lol.

Gaavrin:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 29, 2012, 08:48:48 ---Bład. Oddal stanowisko przewodniczącego i chcial pozostac jako zwykly czlonek CSM. CCP wywalilo go z CSM uzywajac zagrywki jezykowej.

--- Koniec cytatu ---

Zrezygnował z przewodniczącego CSM 6, ale dalej jest jego członkiem, a CCP wywaliło go z CSM 7.

I moim zdaniem dobrze, że go wywalili. Nigdy nie podobał mi się styl w jakim gooni podchodzili do gry, więc im mniej reprezentantów tego stylu w CSM tym lepiej. Zwłaszcza, jeżeli ceo sojuszu nie potrafi zachować dystansu do gry i przede wszystkim do swojego stylu gry, wypowiadając się publicznie przed kamerą.

Soulscream:

--- Cytat: Gaavrin w Marzec 29, 2012, 11:00:36 ---Zrezygnował z przewodniczącego CSM 6, ale dalej jest jego członkiem, a CCP wywaliło go z CSM 7.

I moim zdaniem dobrze, że go wywalili. Nigdy nie podobał mi się styl w jakim gooni podchodzili do gry, więc im mniej reprezentantów tego stylu w CSM tym lepiej. Zwłaszcza, jeżeli ceo sojuszu nie potrafi zachować dystansu do gry i przede wszystkim do swojego stylu gry, wypowiadając się publicznie przed kamerą.

--- Koniec cytatu ---

Czy Ty chociaz czytales jego post z przeprosinami ? To ze Tobie sie nie podoba ze Goonswarm ma role wielkiego zla w tej grze to tak jak osobom z CFC nie podoba sie supremacja tytanow. Zalezy jak lezy. Na Mittaniego glosowalo ponad 10 tysiecy ludzi i tego nie powinno sie ignorowac. A to ze zrobil z siebie pajaca przed kamerami to rowniez winna CCP za reguly ktore ustalilo.

sneer:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 29, 2012, 11:17:35 ---. A to ze zrobil z siebie pajaca przed kamerami to rowniez winna CCP za reguly ktore ustalilo.

--- Koniec cytatu ---

przegiąłeś
przeczytaj to jeszcze raz

sc0rp:
spoko tylko 10.058 graczy (co jest ponad 2x tyle ile dostala druga osoba) czuje sie wyj.... bez mydla przez ccp. Ale i tak najgorzej ma the wis, bo nie wierze w to ze nie bedzie griefowany przez przeciwnikow szopki ccp. ciekawe czy powinienem sie obawiac bana za to ze spalilem mu dwie orci i trzecia ukradlem - swego czasu straszyl mnie ze ma plecy u ceo razorow.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej