Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Jeśli ktoś miał wątpliwości...

<< < (10/23) > >>

Doom:

--- Cytuj ---10.058 graczy kont
--- Koniec cytatu ---
Nie wiesz ilu to było graczy tak naprawdę

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Marzec 29, 2012, 11:38:20 ---Nie wiesz ilu to było graczy tak naprawdę

--- Koniec cytatu ---

wiem za to ze w skali roku to 1,8mln usd przychodu dla ccp -> 10058 x 15usd x 12 mies nie wierze ze zrobia emo-rage-quita bo sam nie zamierzam.

Doom:
Pamiętaj o jednym - niekoniecznie wszyscy z tych którzy na niego głosowali zrobią quite. Część może mieć takie zdanie jak to prezentowane tu przez niektórych że CSM nie CSM, fajne reformy czy nie za taki numer kop w żyć ze stołka się należy. Okaże się ile osób głosowała na program a ile na konkretną osobę. Bo Ci co głosowali na program zostaną jesli pojawi sie ktoś nowy z takimi poglądami na kogo bedzie mozna przekierować głos

Pol Kent:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 29, 2012, 11:41:38 ---wiem za to ze w skali roku to 1,8mln usd przychodu dla ccp -> 10058 x 15usd x 12 mies nie wierze ze zrobia emo-rage-quita bo sam nie zamierzam.

--- Koniec cytatu ---

Eeee...że co proszę ? Proof na to że te 10058 osób/kont/graczy/etc w 100% płaci ZA KAŻDY z tych charów realną gotówką przez okrągły rok. Lub choćby proof na to że to są 10058 kont graczy a nie choćby po 3 chary na koncie  :P
Dark chyba tym razem się zagalopowałeś  ;D

Soulscream:

--- Cytat: sneer w Marzec 29, 2012, 11:27:33 ---przegiąłeś
przeczytaj to jeszcze raz

--- Koniec cytatu ---

Niby co przegiełem, jest tam literowka bo mi klawiatura zdycha, ale wciaz nie rozumiem niby czemu przegielem ? Ah pijesz do regul CCP. Pozwolili na picie alkoholu - pozwolili to musza liczyc sie na teatralny debilizm.

--- Cytat: Doom w Marzec 29, 2012, 11:45:55 ---Pamiętaj o jednym - niekoniecznie wszyscy z tych którzy na niego głosowali zrobią quite. Część może mieć takie zdanie jak to prezentowane tu przez niektórych że CSM nie CSM, fajne reformy czy nie za taki numer kop w żyć ze stołka się należy. Okaże się ile osób głosowała na program a ile na konkretną osobę. Bo Ci co głosowali na program zostaną jesli pojawi sie ktoś nowy z takimi poglądami na kogo bedzie mozna przekierować głos

--- Koniec cytatu ---

Nikt normalny przy zdrowych zmyslach nie bedzie kasowal subskrypcji, ban ok, degradacja w csm ok, wydalenie z csm nie ok.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej