Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Jeśli ktoś miał wątpliwości...

<< < (8/23) > >>

Chupacabra:

--- Cytat: NeX w Marzec 28, 2012, 17:03:53 ---JPKM, ale wy pamiętacie, że gracie w "wojnę" i cała rozgrywka w EVE polega na nękaniu innych w celu osiągnięcia korzyści i satysfakcji z nękania  ;D

--- Koniec cytatu ---

no i Mitani przeniósł wojnę do reala, a tu jak widać, aż tak dobrze sobie nie radzi, i może się okazać, że zostanie wyeliminowany :)

a co do CCP jak sie podaje alkohol, to się wyłącza kamery.

Doom:

--- Cytuj ---a co do CCP jak sie podaje alkohol, to się wyłącza kamery.
--- Koniec cytatu ---
Ale wtedy nie mieli by co pokazać :P

Chupacabra:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 29, 2012, 04:14:38 ---

Generlanie to co zrobil Mittani uwazam za kompletna glupote i ciesze sie z tego 30d bana jednak usuniecie z CSM kompletna bzdura. A co zrobi CCP. Nic nie zrobi, ma to w dupie. Co dalej ? CFC bedzie gralo w ta chujowa gre. Spala Jita i beda czekac na cos, chociaz nie wiem na co. W calym tym zamieszaniu szkoda nerwow Lady Mittens. Reszta deal with it.

--- Koniec cytatu ---

Ja jestem innego zdania. Usunięcie z CSM ok, w końcu jest przedstawicielem graczy i powinien zachować poziom, za to  ban w grze to nie mam pojęcia dlaczego, Eula nie naruszył, bo nie grał.

Co do szumu wokół sprawy to i tak wyjdzie na dobre CCP. Jak strzelaliśmy do Monumentu, pisałem, że obrócą to PRowo na swoją stronę, i co? Zrobili to, ba nawet wykorzystali ten motyw na Fanfescie. Nie zdziwię się jeżeli sprawę Mittaniego będą starali się rozdmuchiwać tak długo ile się tylko da. W ilu gazetach pojawi się CCP i Eve Online? Ilu graczy z ciekawości założy konto żeby zobaczyć, jak tu jest strasznie?

Crux:
Mamy teraz plagę topiców na forum EVEoO w stylu "Burn the witch!" ???
Jestem zniesmaczony, nie wiedziałem, że na świecie jest tyle wannabe inkwizytorów.
Jak widać chęć dopierdolenia komuś nie jest zarezerwowana wyłącznie dla Polaków.

Ranshe:

--- Cytat: Crux w Marzec 29, 2012, 10:21:15 ---Mamy teraz plagę topiców na forum EVEoO w stylu "Burn the witch!" ???
Jestem zniesmaczony, nie wiedziałem, że na świecie jest tyle wannabe inkwizytorów.
Jak widać chęć dopierdolenia komuś nie jest zarezerwowana wyłącznie dla Polaków.

--- Koniec cytatu ---

To już od jakichś 3-4 dni. Masakra, a najgorzej że pomiędzy tym śmieciem jest całkiem sensowny topik o FW i trzeba się przez to przedzierać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej