Informacje > Ogłoszenia

Centrala się zmienia

<< < (5/12) > >>

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Hastrabull w Marzec 26, 2012, 15:13:52 ---5. Dodatkowo zrobię porządek w bazie danych. Wszystkie konta nieaktywne przez ostatnie 30 dni zostaną usunięte. Konieczne będzie ponowne zarejestrowanie się na forum.

--- Koniec cytatu ---

Nie kasujcie kont po 30 dniach... niektorzy starzy ludzie (tak jak ja - ech 40'tka stuknela) wchodza tu rzadko - ale wchodza... dajcie choc kwartal, a najlepiej pol roku szansy na nie kasowanie konta...

Hastrabull:
ok. ostatnie 6 miesięcy. Niech będzie, niech stracę :)

Soulscream:
Dzieki Hastra za odpowiedz. Czekam na decyzje, jednak osobiscie mysle, wymog grania w gre by byc modem jest lekko z kosmosu. Dopoki osoba, ktora chce jest czlonkiem community i cos tu pisze powinna miec szanse.

SokoleOko:

--- Cytat: Hastrabull w Marzec 26, 2012, 15:13:52 ---Centrala zmienia się!

--- Koniec cytatu ---

A teraz jedna generalna uwaga do wszystkich - bądźcie ambasadorami nowej Centrali i nieście "dobrą nowinę" na chatach korporacyjnych, aliansowych, na polisha i na wszystkie inne. Bo nawet najlepsza zmiana niczego nie da, jeśli nikt się o niej nie dowie, a mam takie poczucie, że na Centralę zaglądają już tylko jacy bitter-veci. Tu potrzeba (młodej) KRWIII! ;)

Aenyeweddien:
Hmmm trochę mnie nie było a tu takie zmiany...
I niestety obawiam się że nie będzie to na lepsze...

A przecież wystarczyłaby dobra zmiana skoro wg części użytkowników Doom to wszelkie zło - a raczej jego moderowanie to wystarczyłoby aby przestał moderować forum a zajął się nim od strony technicznej oraz reagował w przypadku skarg na konkretnych moderatorów - tylko to by wymagało zmiany moderatorów na aktywnych (nie tak jak ja ostatnim czasem za co przepraszam)...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej