Informacje > Ogłoszenia
Centrala się zmienia
Soulscream:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 26, 2012, 19:28:45 ---Więcej miłości, kurna ;)
Pytanie jest jak najbardziej rozsądne niezależnie od tego czy się lubi goonsów czy nie. Ja też pamiętam, że kiedyś z Soulscreamem coś tam miałem nie tak, ale zapomniałem już zupełnie o co chodziło. :)
--- Koniec cytatu ---
Ja jestem wyszczekany, ale ze mnie normalny czlek. Generalnie wkurza mnie, ze ktos kogos bierze przez pryzmat sojuszu w grze komputerowej czy tudziez w co gra lub gral.
ManganMan:
Heh, to już się mogę spodziewać 1000x minusów, ech... >:D
Hastrabull:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 26, 2012, 16:16:29 ---Ale nie zostawicie Dooma samego z nami? ;)
--- Koniec cytatu ---
nie zostawimy. Będzie Doom i... Doom.
--- Cytuj ---A możemy przy okazji wprowadzić połączenie tematu rekrutacyjnego korpa i tematu dyskusji? Niespecjalnie widzę sens w tym rozbiciu, szczególnie że posty rekrutacyjne są raczej mało aktywne i co najwyżej bumpowane od czasu do czasu. Równie dobrze dyskusja mogła by się w tym samym topiku co post rekrutacyjny odbywać, chyba że macie jakiś bardzo dobry powód na to, którego nie znam, to chętnie bym go poznał. :)
--- Koniec cytatu ---
Możemy połączyć, czemu nie. Tniemy zasady więc czyścimy wszystko.
--- Cytuj ---Mogę zasugerować, żeby to oraz element zdjęcia aktualnych moderatorów z punktu 1 nie nastąpiło jednocześnie? Po zakończeniu owych wyborów, bo rozumiem, że nie będą one trwały wiecznie, będzie ok.
--- Koniec cytatu ---
wezme to pod uwagę
--- Cytuj ---Niektórzy starzy użytkownicy będą pewnie protestować, ale brzmi okej.
--- Koniec cytatu ---
da radę
--- Cytuj ---I co to konkretnie daje, taka ocena użytkownika?
--- Koniec cytatu ---
Automatyczny ban. Sami będziecie dbać o to forum. Muszę tylko odpowiednią wtyczkę znaleźć. Jakby ktoś coś takiego miał na oku, zapraszam do mnie.
--- Cytuj ---A może i się nie pozabijamy. ;)
--- Koniec cytatu ---
Może...
=================
--- Cytat: Soulscream w Marzec 26, 2012, 16:52:03 ---Czy osoba ktora bedzie chciala np byc modem musi grac w eve online ?
Na kugutsumen sie nie pozabijali i maja swoja eve uncensored i eve serious buissness, wiec moze sie nie martw i pij to piwo, ktore stoi w lodowce od kilku lat. Ja proponuje zrobic wlasnie dwa takie subfora. Jezeli ktos chce do siebie mowic per pan to do biznesu z nim, a jezeli kogos nie przeraza od czasu do czasu call out i przeklenstwo niech sobie pisze w wersji nie ocenzurowanej. Moderacji wciaz ono bedzie podlegac bo jednak zachowanie formy jezyka polskiego powinny byc przestrzeganne na kazdym forum.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem. Są plusy i minusy. Moim zdaniem lepiej żeby grał, bo będzie miał lepszy wgląd w sytuację. Ja nie gram od dwóch lat prawie i nie mam zielonego pojęcia co się dzieje na serwerze. Z drugiej strony osoba nie grająca nie będzie pod wpływem własnych kolegów z gry, nie będzie też pod wpływem własnych animozji... Zastanowię się, albo będziecie głosować.
Co do podfor, mamy już takowe. To KSOD i Flame.
====================================
--- Cytuj ---wygląda to trochę na Hastrowe tupanie nóżką, to może być jednak szansa na to, żeby Centrala odżyła.
--- Koniec cytatu ---
Wpuszczam powietrza, mając nadzieję, że nie udusicie się jego nadmiarem.
--- Cytuj ---Gdyby nie to że Hastra planuje w ramach eksperymentu socjologicznego zrobić z Centrali ZOO w którym ktoś pootwierał wszystkie klatki,
--- Koniec cytatu ---
Prawda jest taka, że już teraz mamy tu zoo z otwartymi klatkami, tylko powietrza brak.
Ranshe:
--- Cytat: Hastrabull w Marzec 27, 2012, 09:49:23 ---nie zostawimy. Będzie Doom i... Doom.
--- Koniec cytatu ---
Nie sądzisz, że światu zdecydowanie wystarcza jedna jego kopia? ;)
--- Cytuj ---Automatyczny ban. Sami będziecie dbać o to forum. Muszę tylko odpowiednią wtyczkę znaleźć. Jakby ktoś coś takiego miał na oku, zapraszam do mnie.
--- Koniec cytatu ---
To ja proponuję http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1890
Automatycznego bana to nie ma (nie to żebym się bał, że mnie tu aż tyle osób nie lubi i same minusy będę dostawał ;) ), po prostu według mnie takie systemy sprawdzają się całkiem dobrze.
Plus jest taki, że moderatorzy też nie są online 24/7, więc mogą się zajmować czymś poważniejszym niż głównie pilnowanie, żeby sobie parę osób nie pourywało głów, przeszkadzając reszcie w dyskusji - bo to sobie użytkownicy sami załatwią minusując odpowiednie posty.
Minusów nie znam, ale może ktoś jakieś wymyśli. :)
Colonel:
To ja czas marnuje na porządki w garazowni, ludzi po ryjach kopie dla ich utrzymania a teraz będzie anarchia ?
Pomysł słaby
Usuwanie kont po 30 dniach to tez
Pomysł słaby
Usun nieaktywne 3-6 miesięcy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej