Informacje > Ogłoszenia
Centrala się zmienia
[VIDE] Herezja:
Tylko kto by miał być tym modem? Kogo ludzie by tolerowali a nie trolowali?
Aenyeweddien:
--- Cytat: Herezja w Marzec 28, 2012, 15:04:48 ---Tylko kto by miał być tym modem? Kogo ludzie by tolerowali a nie trolowali?
--- Koniec cytatu ---
No cóż idąc z duchem czasu trzeba byłoby zrobić casting wśród użytkowników... [irony mode on] chętnych albo chętnych z łapanki (sugeruję najbardziej aktywnych na całym forum) >:D >:D [irony mode off]
Isengrim:
Herezja dajesz, nie załapałeś się na CSM to chociaż modem na Centrolli zostaniesz. >:D
Khobba:
Za moich czasów (2009?) to modzi byli brani na ochotnika, pamiętam, że sam się po prostu zgłosiłem do moderowania KSODa. Wszystkie kontrowersyjne decyzje były dogadywane na forum technicznym w całkiem kulturalnych dyskusjach i wszystko sprawnie działało. TBH, nie widzę przeszkód, żeby po prostu ogłosić nie casting, a po prostu rekrutację, wziąć kilku chętnych, sprawdzić czy mają chociaż podstawowy poziom znajomości ortografii oraz gramatyki języka polskiego oraz czy kiedy chcą, to potrafią zachować jako-taką kulturę wypowiedzi i tyle.
Disclaimer: nie jestem już aktywnym ani graczem, ani użytkownikiem, ani moderatorem tego forum i śmiało możecie powiedzieć, że gówno mi do tego :)
Doom:
--- Cytuj ---A przecież wystarczyłaby dobra zmiana skoro wg części użytkowników Doom to wszelkie zło - a raczej jego moderowanie to wystarczyłoby aby przestał moderować forum a zajął się nim od strony technicznej oraz reagował w przypadku skarg na konkretnych moderatorów - tylko to by wymagało zmiany moderatorów na aktywnych (nie tak jak ja ostatnim czasem za co przepraszam)...
--- Koniec cytatu ---
Fajne założenia tylko że:
Grupa Starszy moderator - 8
Grupa Moderator - nie mam danych w PA, ale ci w dzialach co nie pokrywają się z SM to mniej wiecej drugie tyle.
Z obu grup aktywni to MonaX przy czym ten drań częsciej sam troluje i Col, który jesli chodzi o popularność to mnie goni w rankingu naszych troli.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej