Eve Online > Dyskusje ogólne
Fanfest 2012
Jonas:
--- Cytat: Dormio w Kwiecień 02, 2012, 12:49:55 ---Dlatego oczekiwałem większego widowiska, a nie latarek. :P
--- Koniec cytatu ---
Mnie też to co pokazali w zakresie orbital bombardment nie urzekło, ale chodziło bardziej chyba o pokazanie, że bombardowanie faktycznie będzie (o czym było cicho przez cały czas i jedynie wcześniejszy trailer mógł to sugerować), a jak faktycznie będzie ostatecznie wyglądało to już inna bajka. A taki "work in progress" na rok przed wypuszczeniem go na TQ to może się jeszcze zmienić o 180 st.
Ranshe:
--- Cytat: Dormio w Kwiecień 02, 2012, 12:49:55 ---Dlatego oczekiwałem większego widowiska, a nie latarek. :P
--- Koniec cytatu ---
Od kiedy trailery produkowane przez CCP pokazują rzeczywistość? Taki stary pryk, a takich rzeczy nie wie. ;)
Dormio:
--- Cytat: Ranshe w Kwiecień 02, 2012, 13:16:31 ---Od kiedy trailery produkowane przez CCP pokazują rzeczywistość? Taki stary pryk, a takich rzeczy nie wie. ;)
--- Koniec cytatu ---
Oczekiwałem widowiska, nie rzeczywistości, bo tu akurat zdaje się pokazali rzeczywistość (ingameową - w sensie - tak może to niestety wyglądać docelowo). :P
--- Cytat: Jonas DaVerde w Kwiecień 02, 2012, 13:05:31 ---Mnie też to co pokazali w zakresie orbital bombardment nie urzekło, ale chodziło bardziej chyba o pokazanie, że bombardowanie faktycznie będzie (o czym było cicho przez cały czas i jedynie wcześniejszy trailer mógł to sugerować), a jak faktycznie będzie ostatecznie wyglądało to już inna bajka. A taki "work in progress" na rok przed wypuszczeniem go na TQ to może się jeszcze zmienić o 180 st.
--- Koniec cytatu ---
Nie chce mi się szukać, ale w jakimś devblogu nawet obiecywali, że nie będzie, bo to stworzy niesymetryczną sytuację dla merców DUSTa. Pewnie zamierzają zmienić stanowisko...
Goomich:
--- Cytat: Ranshe w Kwiecień 02, 2012, 13:16:31 ---Od kiedy trailery produkowane przez CCP pokazują rzeczywistość? Taki stary pryk, a takich rzeczy nie wie. ;)
--- Koniec cytatu ---
No ale przecież Eve never fades jest najlepszym trailerem eve na świecie.
Oczywiście jest potwornie nudne.
Ranshe:
--- Cytat: Dormio w Kwiecień 02, 2012, 13:29:47 ---Nie chce mi się szukać, ale w jakimś devblogu nawet obiecywali, że nie będzie, bo to stworzy niesymetryczną sytuację dla merców DUSTa. Pewnie zamierzają zmienić stanowisko...
--- Koniec cytatu ---
Ta, dustowcy zdaje się mają mieć dostęp do jakichś ion cannonów żeby odpowiadać ogniem czy czegoś takiego. Nie wiem dokładnie bo nie słuchałem dokładnie tej prezentacji, tylko mi się jakiś taki szkic przewinął.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej